Nije bio svestan gde se nalazi! Mnoge kolege su primetile da se sa Brusom Vilisom nešto dešava: Pitao se otkud on na setu

01.04.2022

15:03

0

Autor: Marija Mitić

Prve naznake glumčeve bolesti videle su se još pre par godina

Nije bio svestan gde se nalazi! Mnoge kolege su primetile da se sa Brusom Vilisom nešto dešava: Pitao se otkud on na setu
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Iako su mnoge kolege ostale zatečene vešću da Brus Vilis pati od afazije, pojedini glumci koji su se u poslednje vreme našli s njim na setu, nimalo nisu iznenađeni jer su i sami primetili promene kod glumca.

Naime, ljudi iz sveta filma koji su sarađivali sa glumcem rekli su za "Los Angeles Times" da su njegove zdravstvene promene vidljive već neko vreme. Neki do njih opisali su situacije sa njim, kojima su prisustvovali, kao uznemirujuće i kažu da glumac nije u potpunosti bio svestan svog okruženja.

Oni takođe navode i da je Vilis imao problema sa scenarijima, čak i nakon što su producenti naredili da se tekstovi skrate kako bi mu se prilagodili.

Profimedia
Brus Vilis

Režiser Majk Burns, koji je režirao film "Out of Death" iz 2021. godine, rekao je da je brzo uočio da Vilis ima zdravstvenih problema.

 - Nakon prvog dana rada s Brusom, mogao sam to videti iz prve ruke i shvatio sam da je ovde u pitanju veći problem i zato su od mene tražili da skratim njegov tekst - rekao je Burns tada za "Times".

Takođe, i Džesi Džonson koji je posle više godina ponovo radio sa Brusom prošle godine, istakao je da je uvideo da se glumac potpuno promenio.

 - Bilo je jasno da to nije Brus kojeg sam pamtio.

"Times" je takođe pisao i da su se članovi ekipe koja je radila na filmu prisetili kako je Vilis rekao:  - Znam zašto si ovde, i znam zašto si ti ovde, ali zašto sam ja ovde?

 - Nakon našeg iskustva na snimanju filma 'White Elephant', odlučeno je timski da nećemo raditi nastavak - rekao je Džonson nakon što mu je ponuđeno da sarađuje s Vilisom na drugom filmu.

 - Svi smo mi obožavatelji Brusa Vilisa, ali novi dogovor se činio pogrešnim. Na kraju, prilično tužan kraj neverovatne karijere, u čemu se niko od nas ne oseća prijatno.

Profimedia
Brus Vilis

Podsetimo, u zvaničnom obraćanju javnosti glumčeva porodica je potvrdila da on boluje od afazije koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti.

- Brusovoj velikoj podršci, mi kao porodica želimo da saopštimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija koja je uticala na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog posledica bolesti Brus je odlučio da se povuče iz karijere koja mu je mnogo značila.  

- Ovo je veoma težak trenutak za sve nas i cenimo vašu bezuslovnu ljubav, saosećanje i podršku. Kroz sve ovo prolazimo kao jaka porodica, a vas kao obožavaoce smo hteli da uključimo u sve jer znamo koliko vam on znači, kao i što vi njemu značite. Kao što je Brus uvek govorio: 'živite' i svi zajedno planiramo tako i da uradimo - stoji u saopštenju porodice Brusa Vilisa.

Ovo sapštenje su pre nekoliko dana potpisale supruga Busa Vilisa, Ema, bivša supruga Demi Mur i Vilisova deca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike