Uzalud se trudi: Brus Vilis „fura“ mladalački imidž, ali nešto ga ipak odaje...

02.10.2020

08:11 >> 13:30

0

Glumac je viđen na ulicama Los Anđelesa posle kupovine

Uzalud se trudi: Brus Vilis „fura“ mladalački imidž, ali nešto ga ipak odaje...
Copyright Profimedia

Brus Vilis (65) viđen je tokom kupovine u Los Anđelesu, a osim što je iznenadio svojim opuštenim izdanjem, mnogi su komentarisali da je veoma ostario.

Naime, Brus nije ni probližno na ulici izgledao kao jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda, a iz supermarketa je izašao s kesom u ruci. Međutim, ono što su svi primetili jeste da je glumac znatno ostario. Doduše, stajling koji je imao doprineo je tome da ga javnost doživi kao “sav običan svet”, pa tako doživljava i njegove godine. Umesto zaštitne maske, Vilis je imao maramu preko lica i bio je odeven u jednostavne farmerke i majicu. Čini se da Vilis i u ovim godinama pokušava da bude mladolik, pa je jednu maramu nosio oko glave. Osim toga, do izražaja je došla njegova potpuno seda brada, ali i bore po celom licu. Međutim, paparaci su primetili da je glumac ušao u neobaveznu konverzaciju s nepoznatom lepom brinetom i da se smeškao.

Profimedia

Brus Vilis Profimedia

Vreme koronavirusa, Brus Vilis je proveo sa svojim ćerkama Rumer, Skout i Talulah, kao i bivšom ženom Demi Mur. Ipak, kada se vratio u Los Anđeles, on je nastavio da uživa sa svojom sadašnjom suprugom Emom Heming i ćerkicama Mejbl i Evelin. Ove godine izašala su dva filma u kojima je Brus igrao, “Hard Kill” i “Survive The Night”, te sada verovatno priželjkuje pauzu, koju je sebi dao najpre kad je reč o stajlingu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike