U detinjstvu je doživeo veliki stres! Brus Vilis je govornu manu izlečio pomoću glume

25.03.2021

07:15 >> 22:26

0

Glumcu je veoma teško palo kada su mu se roditelji razveli, ali ga je profesija, u kojoj je danas uspešan, spasila mucanja

U detinjstvu je doživeo veliki stres! Brus Vilis je govornu manu izlečio pomoću glume
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Brus Vilis napunio je 19. marta 66 godina, a tokom detinjstva prošao je kroz težak period kada su mu se roditelji razišli.

Kao najstarije dete bankarke Marlene i američkog vojnika Dejvida Vilisa, s pordicom je odrastao u Nemačkoj. Međutim, gotovo da nije poznato da je neko poput Brusa, danas slavnog glumca sa zavidnom karijerom, imao govornu manu zbog koje nije verovao da će ikada ući u filmsku profesiju. On je kao mali doživeo stres zbog razvoda roditelja, a govornu manu koju je dobio bila je posledica toga. Ipak, strani mediji navode da je uspeo mucanje da izleči glumom. On je usled nervoze počeo da muca, a jedino mesto gde mu se to nije dešavalo bila je pozornica. Logoped i psiholog su veoma brzo konstatovali da na daskama koje život znače Brus jedino može da izrazi sebe.

Profimedia

– Kada bih se popeo na binu i počeo da recitujem ili izgovaram neki tekst, prestajao sam da mucam. To je bilo jedino mesto gde sam mogao da pobegnem od loše situacije u kući i upravo tu nisam brinuo šta će biti sa mlađom sestrom i da li ćemo imati dovoljno novca da preživimo jer moji nisu radili ništa. Na sceni sam uz glumu uspevao da postanem neko drugi – govorio je ranije za medije.

– Dugo sam pokušavao da shvatim zašto mi se roditelji razvode, a mnogo godina kasnije, kada sam se i sam razveo, plašio sam se kako će to moja deca podneti – priznao je Vilis.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike