Mene prati jedan problem... Kija Kockar je već dugo bez partnera: Otkrila da li se plaši samoće

29.03.2022

11:40

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sama otkrila šta je uzrok tome što ne može da se skrasi u ljubavnoj vezi

Mene prati jedan problem... Kija Kockar je već dugo bez partnera: Otkrila da li se plaši samoće
Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Kristina Kija Kockar već dugo je sama, a počela je i da preispituje razloge zašto nema partnera. Tako je došla do zaključka da ima problem u iskazivanju emocija, za koji smatra da je ključan što je partneri ostavljaju.

- Nemam dečka trenutno. Pokušala sam da istražim gde je problem, i uspela sam u tome. Još dok nisam postala javna ličnost mene prati jedan isti problem. Shvatila sam da i tada i sada mi muškarci zameraju što ne umem da iskažem svoja osećanja - kaže Kija i dodaje da se ne plaši samoće.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kija Kockar

- Ja sam romantična, nežna i trudim se, ali zaista ne znam šta druge devojke još rade kada ja ne iskazujem svoja osećanja. Nikada nije bio problem da li sam visoka, niska, uspešna, neuspešna, već kod svih jedno isto. Samoće se ne plašim, iako mi je nakon razvoda bilo jako teško da se naviknem da sam sama. Kod mene je sve crno ili belo, ili sam u ozbiljnoj vezi ili soliram. Sada kada uhvatim sebe kako uveče šetam po stanu kao duh, mislim da ne bih mogla da se prebacim da ima nekog tu, sve dok se baš baš ne zaljubim.

Youtube screenshot / Gagga_988
Kija Kockar i Sloba Radanović na venčanju

Podsećanja radi, Kija Kockar i pevač Slobodan Radanović bili su oko pet godina u vezi i dve godine u braku, a nakon njegove prevare u rijalitiju sa Lunom Đogani su se 2018. godine razveli.

Jedini dečko kojeg je pevačica nakon razvoda predstavila javnosti bio je fudbaler Miloš Čava Dimitrijević, koji je poznat i po vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike