Sukob se nastavlja: Kija optužila Radu da je iscenirala gubitak bebe! Pevačica joj nije ostala dužna (FOTO)

27.03.2022

15:48

0

Autor: Marija Mitić

Pevačice ne haju za komentare već nastavljaju da se raspravljaju javno

Sukob se nastavlja: Kija optužila Radu da je iscenirala gubitak bebe! Pevačica joj nije ostala dužna (FOTO)
Rada Manojlović Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Strasti između Kije Kockar Rade Manojlović još uvek se ne smiruju, otkako su pre par dana počele sa javnim "prepucavanjem" na Tviteru.

Kako je navela Kristina, njoj je stiglo nebrojano pretećih poruka zbog prepirki sa koleginicom,  zbog čega je odlučila da otkrije njenu navodnu tajnu. Ona je naime optužila koleginicu da je iscenirala gubitak bebe zarad medijske pažnje.

Printscreen Twitter/Kijakockar
Objava Kije Kockar na Tviteru

 

- Izmišljati da si izgubila bebu zbog medijske pažnje je najveći greh. Potom se smejati privatno na to kao da nije ništa. Grozno! Da ja trpim uvrede lažnih profila zbog ovakve osobe koja ih pritom lajkuje i još stavlja članak o "našoj svađi". Pomoli se na ovaj sveti dan - napisala je Kija na Tviteru, a Manojlovićeva se potom oglasila porukom:

- Tuđe mišljenje o vama je njegov život i njegov problem, ne vaš.

Podsetimo, sve je počelo kada je Kija imala reakciju na koleginicin stav o zaverama o pandemiji korona virusa, kao i zaveru o crvenom pesku iz Sahare. Kija je tada na Tviteru podelila Radinu objavu i gif, repera Kanjea Vesta koji u čudu gleda i trepće. Nakon toga, Manojlovićka ju je blokirala, što je Kiju pogodilo.

ATAImages/ A.A.
Rada Manojlović

- Rada koja se prži na naslove, a sama izmišlja neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilini, da ne otkrivam, zna ona. Rado, nisam te prozvala kao što pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi još otkad sam ti prišla da ti pružim podršku, a ti: "Ma, mi to izmislili" - napisala je Kija na Tviteru, dok je Manojlovićka tada obrazložila zašto je to uradila.

- Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve. Ko god da je van sebe, ili nepristojan ili nedostojan komunikacije sa minimumom dostojanstva, poštovanja i ljudskosti, po kratkom postupku dobija blok. Svima prilazim sa poštovanjem i isto očekujem zauzvrat. To je sve - objasnila je Rada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike