Estrada pod lupom 24sedam: Dva pretužna i duplo više stresnih događaja razorili poznate

28.03.2022

07:15

0

Autor: Marija Mitić

Tokom protekle nedelje dešavale su se i razne pozitivne stvari u svetu poznatih, ali je ipak više onih loših

Estrada pod lupom 24sedam: Dva pretužna i duplo više stresnih događaja razorili poznate
showbiz - Copyright Profimedia ATAImages/Antonio Ahel/G.G.

Nedelja za nama počela je mirno, a domaću estradu razgalio je zajednički skup posle dužeg vremena, kada su im u Kombank dvorani dodeljene SEMUS nagrade. Međutim, ubrzo su stigle i neke loše vest, poput one o smrti gitariste Nebojše Nedeljkovića koji je dugo svirao u bendu Ane Štajdohar, a potom je i Goca Tržan saznala da nije ostala u drugom stanju nakon pete vantelesne oplodnje.

Tokom protekle nedelje dešavale su se i razne stvari na nivou svetskog šoubiznisa, pa je tako u javnost isplivala informacija da će se glumac Džoni Dep ponovo naći sa bivšom suprugom na sudu, dok je bubnjar Tejlor Hokins tragično izgubio život, a glumac Alen Delon odlučio da svoj život prekine eutanazijom.

Ipak, pored mračne strane estrade, tokom protekle sedmice pročulo se u javnosti i za nekoliko lepih novina, pa da sa prvim redovima počnemo ispočetka.

Održana dodela nagrada SEMUS-a

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić i Branka Sovrlić

U Kombank dvorani je 22. marta održana tradicionalna dodela nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji. 

Brojne poznate ličnosti prisustvovale su svečanosti koje organizuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije u saradnji sa Samostalnim sindikatom estradnih umetnika i izvođača Srbije, a najveće priznanje za životno delo dobila je jedna od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora - Lepa Brena.

Pored nje, odlikovanja su dobile i mnoge druge javne ličnosti poput Nade Obrić, Nade Topčagić, Olivere Kovačević, Ere Ojdanića, Maje Marijane, Branke Sovrlić, Ace Ilića i drugih.

Preminuo gitarista Nebojša Nedeljković Ćela

 

 

Gitarista Nebojša Nedeljković Ćela, koji je dugo godina bio član benda Ane Štajdohar, preminuo je u utorak, 22. marta, o čemu je javnost obavestila pevačica.

- E moj Ćelice… Počivaj u miru. Vidimo se jednog dana sigurno - napisala je Ana Štajdohar na Instagramu uz zajedničku fotografiju, a mnogi pevači i kolege su se od muzičara oprostili na ovaj način.

Džoni Dep ponovo na sudu sa bivšom ženom

Džoni Dep i Amber Heard Foto: Profimedia
Amber Herd i Džoni Dep

Glumac Džoni Dep ponovo će se naći na sudu sa bivšom suprugom Amber Herd, nakon četiri godine. Naime, Amber je u kolumni za "Vašington Post" 2018. godine napisala da je bila žrtva porodičnog nasilja, zbog čega je Dep potraživao odštetu od čak 50 miliona dolara.

Bivši supružnici ponovo će se naći na sudu zbog toga. Svedoci su bili saslušani 24. marta, dok je prva parnica zakazana za 11. april. 

Neuspela vantelesna oplodnja

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica Goca Tržan prošle nedelje dobila je rezultate svoje pete vantelesne oplodnje. Nažalost, oni su ponovo bili negativni, a pevačica je skupila snage pa ovo priznala u televizijskoj emisiji "Premijera".

- Ne bih sada da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu rekla je Goca koja pored ćerke Lene iz prvog braka, žarko želi da ima dete sa suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Sudski proces rešen nakon 14 godina

24sedam ATA/Antonio Ahel
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

Miroslav Ilić i njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović prošle nedelje našli su se na sudu dva puta, a sve kako bi utvrdili da li je on biološki otac njenog sina Devina. Pevač je u više navrata odbio da preda uzorke za DNK analizu, a čitava fama oko toga traje 14 godina.

U Palati pravde u Beogradu donet je konačan sud o ovom slučaju, međutim, to još uvek nije saopšteno Mirjani i Miroslavu, pa samim tim ni javnosti. 

Nakon što su napustili sud, Mirjana se sa advokatom Vilijamom Paspalovskim obratila prisutnim medijima, među kojima je bio i 24sedam, dok je pevač pobegao sa advokatima na izlaz kroz garažu kako bi izbegao brojne medijske ekipe.

- Nezadovoljna strana ima pravo da podnese žalbu Apelacionom sudu. Kada bude stigla, možemo samo da vas obavestimo da je doneta prvostepena presuda, i ono što zakon kaže - ili je usvojen tužbeni zahtev ili odbijen. Znamo samo da je postupak okončan  - istakli su oni tada, između ostalog.

Stižu blizanci

Antonio Ahel/ATAImages
Ivana Pavković i Petar Mitić

Estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić postaće roditelji po drugi put, a saopštili su i da čekaju blizance. Kako su naveli mediji, pevačica nosi dva dečaka.

Podsetimo Ivana i Petar su se zavetovali na večnu ljubav u julu 2016. godine, a već naredne godine su dobili naslednika kom su dali ime Vujadin.

Koncerti za pamćenje

ATA Images/ Matej Stanisavljević
Koncert Marije Šerifović

Pevačica Marija Šerifović vratila se nastupima posle duge i prinudne pauze, a među prvima bili su koncerti u Beogradu, u Belexpo centru, pod nazivom "Druga strana ploče".

Marija na ovim svojim koncertima peva numere drugih izvođača, nižu se kako strani tako i domaći hitovi narodne muzike, a malo je reći da je publika i ovog puta bila prezadovoljna sveukupnim performansom. Na prvom koncertu, održanom 23. marta gošća joj je bila Sanja Vučić iz grupe "Hurricane", dok je sledeće večeri Sara Jo stala pred brojnu publiku.

JK se nije pojavila na zakazanom saslušanju

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je trebalo 25. marta da bude saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje joj je uputilo poziv da dođe i izjasni se o prijavi za nasilje koju je podnela protiv muža Duška Tošića početkom godine, tačnije, na Božić.

Pevačica se međutim nije pojavila na saslušanju, a prema saznanjima 24sedam, davanje novog iskaza je zakazano za 8. april. 

Alen Delon odlučio da okonča život eutanazijom

Profimedia
Alen Delon

Kako su krajem protekle nedelje preneli strani mediji, proslavljeni francuski glumac Alen Delon odlučio je u 86. godini da prekine život eutanazijom. Francuski "Le Point" obavestio je javnost da bi to trebalo da se dogoditi 26. marta, međutim, do objave ovog teksta nije dospela informacija u medije da li je glumac preminuo.

Kako se navodilo, Alen se na ovo odlučio zbog teškog iskustva koje je imao sa svojom suprugom u poslednjim mesecima njenog života, a koja je umrla od raka pankreasa u januaru prošle godine.

Preminuo bubnjar benda "Foo Fighters"

Profimedia
Tejlor Hokins

Bubnjar benda "Foo Fighters", Tejlor Hokins, preminuo je iznenada u 51. godini 26. marta. On je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti, dok je sa bendom bio na turneji po Južnoj Americi.

Kako je kasnije saopšteno, Hokins je preminuo od srčanog udara koji je bio posledica predoziranja narkoticima. Hitna pomoć je reagovala na licu mesta, pokušali su da ga ožive, ali je bubnjar ubrzo preminuo.

U zvaničnom saopštenju nakon početne obdukcije, državno tužilaštvo Kolumbije potvrdilo je da je toksikološkim testovima u krvi bubnjara pronađeno prisustvo čak 10 vrsta supstanci, uključujući marihuanu i triciklične antidepresive.

Javno se prepucavale Rada Manojlović i Kija Kockar

ATAImages/Antonio Ahel/G.G.
Kija Kockar, Rada Manojlović

Nesuglasice između Kije Kockar i Rade Manojlović počele su prošle nedelje i to sve jer je Kristina odgovorila na izvestan tvit pevačice u vidu gifa kojim je izrazila podsmeh. Manojlovićeva ju je ubrzo blokirala, a onda je Kija javno "osula paljbu".

- Rada koja se prži na naslove, a sama je izmišljala neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilni, da sad ne otkrivam, zna ona - napisala je Kockareva, pa dalje nastavila obraćanje:

- Rado, nisam te prozivala kao sto pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi još otkad sam ti prišla da ti pružim podršku, a ti: „Ma mi to izmislili“ - napisala je Kockareva pošto je shvatila da ju je koleginica blokirala, a i Rada se kratko oglasila navodeći da će blokirati svakog ko je ne poštuje.

Inače, koleginice su se naposletku pomirile. One su priznale da su se čule telefonskim putem i sve razjasnile i razgovor završile u pozitivnoj atmosferi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike