Kija i Rada zakopale ratne sekire! Za sve okrivile jednog muškarca: Proklet da je, on je jabuka razdora! (FOTO)

27.03.2022

17:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevačice su poslednjih par dana vodile javnu raspravu na Tviteru

Kija i Rada zakopale ratne sekire! Za sve okrivile jednog muškarca: Proklet da je, on je jabuka razdora! (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ G.G.

Drama Kije Kockar i Rade Manojlović dobila je svoj rasplet. Naime, nakon što su poslednjih par dana pevačice vodile javnu raspravu na Tviteru, odlučile su sada da zakopaju ratne sekire.

Kako je rekla Manojlovićeva, čule su se telefonskim putem pa stavile tačku na čarke.

- Čule smo se telefonom Kija i ja. Krivimo Kanjea Vesta za ovaj događaj. Rekle smo sve što smo htele jedna drugoj i na kraju završile razgovor totalno pozitivno. I nema potrebe da bilo čiji fanovi vređaju ni Kiju ni mene, a ni Kanjea Vesta. Prokleti Kanje, jabuka razdora - napisala je Manojlovićeva na Tviteru, dok je o ovoj temi govorila i Kija u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Printscreen Twitter/Rada Manojlović
Objava Rade Manojlović na Tviteru

- Zbog Kanjea Vesta je došlo do sukoba, rekle smo šta smo imale jedna drugoj, shvatiš da je sve besmisleno, da je nedelja, i da treba praštati. Na Instagramu sam joj pisala, pa mi je tražila broj, pa smo pričale sat vremena. Kad smo razrešile sve stvari, pričale smo kako nam nesporazumi uništavaju odnose s ljudima. Snimićemo duet, šalim se. Rešeno je sve - rekla je Kockareva.

Podsetimo, sve je počelo kada je Kija imala reakciju na koleginicin stav o zaverama o pandemiji korona virusa, kao i zaveru o crvenom pesku iz Sahare. Kija je tada na Tviteru podelila Radinu objavu i gif, repera Kanjea Vesta koji u čudu gleda i trepće. Nakon toga, Manojlovićka ju je blokirala, što je Kiju pogodilo.

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

- Rada koja se prži na naslove, a sama izmišlja neke koji su moralno i hrišćanski diskutabilini, da ne otkrivam, zna ona. Rado, nisam te prozvala kao što pišu, a svoje grozno mišljenje imam o tebi još otkad sam ti prišla da ti pružim podršku, a ti: "Ma, mi to izmislili" - napisala je Kija na Tviteru, dok je Manojlovićka tada obrazložila zašto je to uradila.

- Na Tviteru imam svoja pravila i ona se odnose na sve. Ko god da je van sebe, ili nepristojan ili nedostojan komunikacije sa minimumom dostojanstva, poštovanja i ljudskosti, po kratkom postupku dobija blok. Svima prilazim sa poštovanjem i isto očekujem zauzvrat. To je sve - objasnila je Rada, koju je Kija zatim optužila da je iscenirala gubitak bebe zarad medijske pažnje.

Printscreen Twitter/Kijakockar
Objava Kije Kockar na Tviteru

- Izmišljati da si izgubila bebu zbog medijske pažnje je najveći greh. Potom se smejati privatno na to kao da nije ništa. Grozno! Da ja trpim uvrede lažnih profila zbog ovakve osobe koja ih pritom lajkuje i još stavlja članak o "našoj svađi". Pomoli se na ovaj sveti dan - napisala je Kija na Tviteru, a Manojlovićeva se potom oglasila porukom:

- Tuđe mišljenje o vama je njegov život i njegov problem, ne vaš.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike