Nada Topčagić žestoko isprozivala kolege: Ovo je napad na Dubai, Maldive, odakle im pare da putuju po svetu?! (VIDEO)

22.03.2022

20:20

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je istakla kako je uvek bila skromna, te da čak i kupuje na akcijama u prodavnicama i ne troši novac uludo

Nada Topčagić žestoko isprozivala kolege: Ovo je napad na Dubai, Maldive, odakle im pare da putuju po svetu?! (VIDEO)
semus_22032022_0234 - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Nada Topčagić dobila je priznanje udruženja SEMUS za istaknutog umetnika. Po dodeli ove prestižne nagrade, pevačica je za brojne prisutne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, rekla koliko je ponosna, a osvrnula se i na mnoge aktuelne teme.

Na samom početku Nada je prokomentarisala svoj lapsus od pre nekoliko dana, kada je pevačicu Anu Đurić Konstraktu nazvala "Komprosta", što je naišlo na veliki odjek u medijima i postalo virano na društvenim mrežama.

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

- Uopšte mi nije jasno kako sam rekla Komprosta. Sad sam naučila - Konstrakta - kaže Nada i otkriva zašto je umetnicu tada uporedila sa Svetom Petkom.

 - Tako mi izgleda. Ja toliko analiziram Anu, to je jedna smirena osoba, prosto moraš da je gledaš, moraš da budeš skoncentrisan. Pogledajte samo njene oči, to su dva izvora, imaju takvu dubinu... Napravila je jedan novi pravac, sve su pesme na isti način, godinama unazad, a ovo je nešto novo - priča Nada i hvali svoju koleginicu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

 - Kako je uopšte došla na tu ideju... Ona je za mene Bog, ma mogu svi da snimaju ali dok je Konstrakte, ne vredi im ništa. Ona je ubila sve, ona je pobedila. Zvezda je rođena - kaže Topčagićeva i veruje da će Konstraktina slava trajati.

- Koliko će to da traje, kako će se ona dalje snalaziti... Ne znam, ali ona je napravila pečat, napravila je sve, ni ne treba da pobedi na Evroviziji, mada bih joj ja dala hiljadu poena, za mene je broj jedan - kaže pevačica, dok je na pitanje o učešću Ace Lukasa na "Pesmi za Evroviziju" ostala suzdržana.

 - Neću sad o Lukasu, sad pričam o Konstrakti, popularna je njena pesma čak i na svadbama i veseljima. Ne vredi više golotinja, da se dižu noge. Ona je samo sedela i prala rukice i pobedila - kaže nam Nada i otkriva da zna da štedi i to najviše tako što kupuje na akcijama.

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

- Samo kupujem na akcijama, uvek znam kad su i gde. Pa kad je Madona mogla da časti dečka koji je našao njenu karticu sa pet dolara, onda vam je jasno. Nema se - kaže ona i ne krije da je kod pevača zavladala kriza.

- Kod pevača je sada najveća kriza, samo se mnogi kriju i ne volim kad se slikaju sa nekim velikim bakšišima. Ja sam to iskusila. Gazde tih veselja daju bakšiš za slikanje ali mora i da im se vrati. To je sve fora. Ili im daju cenu angažmana kroz bakšiš - priča pevačica i potom komentariše život na viskoj nozi svojih pojedinih kolega.

ATAImages/ A.A.
Nada Topčagić

 - To je sad postalo strašno. Videla žaba da se konji kuju, pa i ona digla nogu. Ovo je napad na Dubai, na Maldive, na Sejšele, svi su svuda, a para nigde. Pitam se tako - odakle njima novca da toliko idu po belom svetu... Al zato Nadica pere, čisti sama, seje baštu na Tari... Radije ću otići na močvaru i u najgoru baru da se tamo kupam, a ne gde svi idu. To su avioni, akmioni, koferi... Meni je to strašno, to su peruške, praziluci, ma uzimaju tuđi auto za slikanje. A ja sam skromna, nikad se nisam osetila kao zvezda, a i te kako mogu da budem zvezda. Mogla bih da pričam o mojoj Tari, o građenju tri kuća na Tari, ali ja neću o tome da pričam - kaže pevačica skromno dodajući da kupuje kako i "kod Kineza" tako i u prodavnicama polovne robe, a šta je sve govorila pred kamerom 24sedam, pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike