Nije kome je rečeno: Nada Topčagić odbila hit koji je proslavio njenog kolegu!

18.03.2022

22:39

0

Da je tada znala, sigurno bi dobro razmislila

Nije kome je rečeno: Nada Topčagić odbila hit koji je proslavio njenog kolegu!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Topčagić je već dugi niz godina na estradi, a kao i mnoge njene kolege, umela je da odbije da snimi neku pesmu za koju nije smatrala da bi joj "legla".

No, ona o tome nije pričala, ali ju je kolega Nešo Lutovac razotkrio. Kako je rekao, ona je odbila pesmu koju je kasnije otpevao Miroslav Ilić.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Jedan sam od retkih koji ima tu intuiciju da prepozna hit. Na primer "Pozdravi je, pozdravi" trebalo je da bude za Nadu Topčagić, ali nije. Merima nije prepoznala "Ivanova korita", da sam ih ja prvi čuo sigurno bi bila moja- priznao je Nešo u emisiji "Grand Magazin".

No, nije Nada jedina. Vesna Zmijanac je, recimo, odbila pesmu "Kukavica", koja je kasnije pala u ruke Cece Ražnatović, tada Veličković.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

"Srce je moje violina" bilo je prvenstveno ponuđeno Biljani Jevtić. No, oživela ju je Lepa Lukić.

Zdravko Čolić nije želeo da snimi pesmu "Zora je", koja je na kraju pala u ruke Nede Ukraden, koja je prodala milione ploča u to vreme, zahvaljujući baš toj numeri.

Ana Nikolić je svojevremeno odbila da snimi pesme "Incident" i "Šampione" koje su postale slušane u interpretaciji Tanje Savić, odnosno Seke Aleksić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike