Pola estrade došlo u Kombank dvoranu: Najprestižnija nagrada otišla u ruke popularnoj pevačici (FOTO)

22.03.2022

14:07

0

Osim muzičara, posebnu nagradu je dobila i Olivera Kovačević, ali i Ilda Šaulić i mnogi drugi

Pola estrade došlo u Kombank dvoranu: Najprestižnija nagrada otišla u ruke popularnoj pevačici (FOTO)
semus_22032022_0026 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je u Kombank dvorani održana tradicionalna dodela nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji.

Brojne poznate ličnosti prisustvovale su svečanosti koje organizuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije u saradnji sa Samostalnim sindikatom estradnih umetnika i izvođača Srbije, a najveće priznanje za životno delo dobila je i jedna od navećih muzičkih zvezda - Lepa Brena.

Promo/24sedam
Lepa Brena

Ipak, ona se nije pojavila na ovoj manifestaciji.

Nagrade su podeljene u kategorijama "Nacionalni umetnik", "Nagrada za životno delo", "Zlatna ptica" i druge. Nada Obrić je dobila nagradu "Nacionalni umetnik", a Nada Topčagić za "Životno delo".

Osim Lepe Brene koja je dobila najprestižniju nagradu, veliko priznanje "Zlatna ptica" uručena je i Oliveri Kovačević, urednici Zabavnog programa RTS-a "za lični doprinos afirmaciji nacionalne muzike u u programima Javnog servisa".

ATAImages/ Antonio Ahel
Olivera Kovačević

U Kombank dvoranu među prvima su stigli Era Ojdanić, Hasan Dudić, Zoran Pejić Peja, Nada Topčagić, Branka Sovrlić, Aca Ilić, Olivera Kovačević, Ilda Šaulić sa suprugom, Mitar Mirić, Milena Plavšić i mnogi drugi.

Ilda Šaulić sedela je pored majke Gordane Šaulić i supruga Bojana Vučkovića, a uručena joj je prestižna nagrada kao istaknuti umetnik.

- Divno se osećam! Izuzetno sam počastovana. Kad sam videla koliko ima ljudi ovde koje su muzičke legende, za mene je bila privilegija da uopšte danas budem ovde i dobijem tako divno priznanje. Jedino što sam na kraju, naravno, i rekla, jeste da mi nedostaje moj otac, ali verujem da on sve ovo odnekud prati i nadam se da je ponosan na mene - istakla je Ilda za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike