Šta ima posle „Komproste"? Predstavnica Srbije na „Evrosongu" ne zamera folkerki, a ona nikako da joj „ubode" ime! (FOTO)

19.03.2022

17:25

0

Ani, po svemu sudeći, ne smeta što je postala i zvezda mimova na društvenim mrežama posle trijumfa na „Pesmi za Evroviziju"

Šta ima posle „Komproste"? Predstavnica Srbije na „Evrosongu" ne zamera folkerki, a ona nikako da joj „ubode" ime! (FOTO)
konstrakta ata (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Otkako je na „Pesmi za Evroviziju" odnela pobedu, Ana Đurić Konstrakta je stekla ogromnu popularnost. Ovogodišnja predstavnica Srbije na „Evroviziji" koja će biti održana u Torinu, osim toga, postala je i zvezda mimova na društvenim mrežama zbog imena koje je mnogima teško da izgovore - pa tako i folkerki Nadi Topčagić, koja je na niz „Konstanta", „Katarakta"... Dodala „Komprostu".

Pevačica je u „Novom jutru", naime, posle brojnih pohvala na koleginicin račun, slučajno i pogrešno izgovorila njeno ime, ali je nije i naljutila.

Ovo je zvezda, ovo je kraj!

- Zvezda je rođena preko noći. Ja sam pomno pratila i gledam i kažem: „Ovo je zvezda, ovo je kraj, to je to". Samo sam vrisnula. To je nešto što je drugačije. Drago mi je da je ona pobedila, nešto novo u muzici, novi pravac, bila je skromno obučena, nikakvi avioni, kamioni, nema golotinje. Drago mi je da nije prošla golotinja.

Nada Topčagić Antonio Ahel/ATAImages
 

- Komprosta... Jao, Ana. Konstrakta. Toliko je jedinstvena i posebna, mislim da će da pobedi. Evropa je nju već prihvatila, na svetskim je listama, bila je četvrta, to niko dosad nije doživeo. Meni ona deluje kao da je sa druge planete, njene oči morate da gledate, takva dubina je u tim očima, ti nju moraš da gledaš, ona bez šminke pleni, kao da je Sveta Petka, čak i liči - izjavila je bila Nada, pa napravila paralelu između sebe i Ane uz, opet, lapsus.

- Mene muž pita šta tražim da obučem više, ja uvek volim da budem zapažena i posebna. Konstrakta i ja umemo to da iznesemo. Delić slave sam imala i ja kao Komposta... Konstrakta... Ma, teško je zapamtiti ime, ali svaka joj čast.

Za razliku od većine javnih ličnosti koje bi se možda i ozbiljno uvredile pošto neko dva puta pogreši njihovo ime, Konstrakta je još jednom prilikom u emisiji „Puls Srbije" ispričala kako su joj i sve šale na taj račun simpatične. Posebno, izdvojila je „Komprostu", pa i zapratila folkerku na Instagramu.

Konstrakta Instagram screenshot / konstrakta
 

Nada se, međutim, ponovo nije snašla, pa se pridružila listi pratilaca fan stranice evrovizijske predstavnice.

Nada Topčagić Instagram screenshot / topcagicnada
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike