Marko Janketić će glumiti Lukasa u „Kafani na Balkanu"? Ovime je „kupio" pevača: On može sve, od Silvane do „Nirvane"!

20.03.2022

18:23

2

Ranije, priželjkivalo se da se „u Acinoj koži" nađe Živić, ali kako je nažalost preminuo, moralo je da se pronađe neko drugo rešenje

Marko Janketić će glumiti Lukasa u „Kafani na Balkanu"? Ovime je „kupio" pevača: On može sve, od Silvane do „Nirvane"!
lukas janketic - Copyright 24sedam/Goran Sivački/ATA Images

Aca Lukas nema koga nije oduševio pošto je izdao autobiografsku knjigu „Ovo sam ja". O snimanju filma i serije o njegovom životu, s druge strane, već se uveliko priča i piše, a posle brojnih detalja koji su akonto toga isplivali, navodno se glavna uloga smeši Marku Janketiću.

Inače, ranije se priželjkivalo da se „u Lukasovoj koži" nađe Marko Živić. Međutim, pošto je glumac nažalost preminuo proteklog oktobra, izbor je pao na drugog Marka, piše „Kurir", kojim je folker i više nego oduševljen. Kako kaže, on može sve - od Silvane do „Nirvane" narodski rečeno, pa zato veruje da će najbolje uspeti da predstavi i njegov život.

- Gledao sam Marka u nekoliko serija i zaključio sam da je odličan. Može da da glumi sve žanrove, od „Nirvane" do Silvane. Još nisam razgovarao s njim, ali mislim da bi on najbolje predstavio moj život. Ne znam da li će pristati i kako će teći pregovori, ali momak je sjajan i mislim da bi me odlično odigrao - rekao je Aca, pišu pomenuti mediji, ali Marko još uvek čeka poziv autora serije, pa ništa još nije sigurno.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel
 

- Niko me nije kontaktirao povodom navedenog projekta, pa ne mogu ni to da komentarišem - rekao je on za „Blic magazin".

Podsetimo, serije o životu Ace Lukasa bi tokom leta trebalo da počne da se snima i nosiće naziv „Kafana na Balkanu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike