Lukas posle prozivki Tržanove: Nemam vremena za neozbiljne likove! Nije znala da se uda, ali neka se našla kao kritičar!

19.03.2022

16:46

0

Pevačev menadžer i producent, inače, još „nije zaboravio kako je morao da joj organizuje koncert za jednog čoveka"

Lukas posle prozivki Tržanove: Nemam vremena za neozbiljne likove! Nije znala da se uda, ali neka se našla kao kritičar!
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Tržan je nedavno izjavila kako joj „Oskar" Ace Lukasa nije baš legao, kao i da je njen kolega „pravi skandal majstor, koji voli da iritira". Zbog ovih reči - stigao joj je odgovor najpore od Saše Mirkovića, folkerovog menadžera i producenta, a zatim i samog Lukasa, koji je naglasio da „nema vremena za nešto tako neozbiljno".

- Što se tiče novog estradnog rata na estradi, poznato je da se u naš rat uvlače sami, evo tako i Goca Tržan koju niko ništa nije pitao. Poslednji put, hit je ubola odmah nakon što su i dinosaurusi nestali s planete, pa se prešaltala u voditeljske vode, kako bi joj jezičina konačno došla do izražaja, pošto pesma nikako ni da pokuca na vrata.

- Izgledom takođe ne može da izdominira, pa joj je komentarisanje Lukasovog učešća na izboru za „Pesmu za Evroviziju" jedino preostalo - počeo je on za „Kurir", istakavši da se niko iz tima u stvari ne ljuti na nju, „koja se pronašla kao kritičar".

„Mada i jeziku treba odmor..."

- Ne ljutimo se, kad već nije znala da se uda, da ponudi novi hit, ne daj Bože neki koncert, neka se ona našla u ulozi kritičara. Mada i jeziku treba odmor, jer neka samopouzdanja odu u pogrešnom smeru pa završe u moru arogancije - rekao je on.

- Još nisam zaboravio kad sam morao da organizujem njen koncert za jednog čoveka, jer nije mogla da proda ni 50 karata za Sava centar. Da nismo pribegli toj fori njoj bi još tada propala karijera pevačice - dodao je.

Saša Mirković 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Hajde sledeći put kad me zovete da nešto komentarišem neka to bude nešto ozbiljno. Nemam vremena za neozbiljna pitanja i još neozbiljnije likove - kratko je, s druge strane, prokomentarisao Lukas.

Aca Lukas ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, osvrnuvši se na takmičenje za „Pesmu za Evroviziju", u kom je trebalo i sama da učestvuje, kao i na skandale koji su ga ispratili, pevačica Goca Tržan je objasnila kako joj se „Oskar" nije nešto posebno svideo.

- Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. Ne mislim da je to pesma... Jednostavno, nije po mom ukusu... On je fakat balkanska zvezda koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to - rekla je pa dodala „da je ne čudi što je pre finala optuživao organizatore da je takmičenje namešteno i tako izazvao veliku buru".

To je njegov način

- Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da „bode prst u oko", to je njegov način - ispričala je bila za „Informer".

Goca Tržan ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike