Rijanin trudnički stil je buntovnički! Zgražava ljude razgolićena, ali tvrdi: Zadala sam sebi izazov (FOTO)

18.03.2022

10:20

0

Pevačica je konačno otkrila zašto ima nesvakidašnje modne kombinacije tokom drugog stanja

Rijanin trudnički stil je buntovnički! Zgražava ljude razgolićena, ali tvrdi: Zadala sam sebi izazov (FOTO)
profimedia-0668829101 - Copyright Profimedia

Otkako je Rijana otkrila da je trudna, te pokazala svoju prvu modnu kombinaciju u drugom stanju, javnost u celom svetu ostala je zgrožena.

Njena trudnoća tema je o kojoj se neprestano govori, a kada sve utihne, ona se pojavi ponovo razgolićenog stpmaka u potpuno nespecifičnoj trudničkoj garderobi.

Rijaninu trudnoću obeležiće definitivno najsmelije modne kombinacije dosad. Na Nedelji mode u Parizu pojavila se u negližeu, odnosno u donem vešu, dok inače praktikuje da potpuno razgoliti stomak te nosi prsluke na golo telo.

 

 

To nije bio jedini put kada je pevačica bila obnažena u javnosti, zbog čega će se njeni fanovi pre iznenaditi ako se pojavi "zakopčana". Iako su mnogi imali negativne komentare na račun trudničkog stajlinga, Rijana ne obraća previše pažnje na glasine, već uživa u novom obliku svog tela i predivnom životnom periodu.

Kako je i sama istakla u razgovoru za "Bustle", ne pada joj na pamet da oblači ono što se očekuje od trudnica.

- Ovo je moja lična poruka: neću da kupujem odeću za trudnice! Neću kupovati pantalone za trudnice, farmerke, haljine ili da radim nešto što mi društvo nameće - kaže Rijana.

Na pitanje kako bi opisala svoj stil, ona je dodala:

- Možda... Buntovnički? Kad sam ranije viđala kako se žene oblače u trudnoći, mislila sam da je to jedini način. Zato sam sebi zadala izazov da pomerim granice i mislim da se sjajno zabavljam! Za mene nema ničega zabavnijeg od izazova, tu sam vrlo kreativna. Tako podstičem sebe na nove ideje i nove načine da nešto izvedem.

Rijana ne krije da uživa u svojoj trudničkoj modnoj bajci i prilici da eksperimentiše, a svesna je da novo životno razdoblje nosi sa sobom i nove faze i nove prilike za modne eksperimente.

- Sada ne želim da se ovo završi! Biće i druge strane trudnoće, kao vraćanje u formu posle, i to će biti izazov za sebe. Zato se radujem kreativnosti i u ovoj fazi - istakla je Rijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike