Bez brushaltera u miniću i s modricama! Rijanin trudnički stajling šokira, ali i Roki iznenađuje pletenom fantomkom! (FOTO)

28.02.2022

12:57

0

Popularna pevačica pojavila se na Nedelji mode u Milanu, pa je osim lepote pokazala i poslednice po telu od neke povrede

Bez brushaltera u miniću i s modricama! Rijanin trudnički stajling šokira, ali i Roki iznenađuje pletenom fantomkom! (FOTO)
profimedia-0665066825 - Copyright Profimedia

Trudnoća slavne pevačice Rijane zainteresovala je ceo svet, pa se od samog saznanja da ona i njen dečko A$AP Roki čekaju prvo dete, češlja svaki njen korak, ali i analizira stajling.

I ovog puta, Rijana se pojavila u smeloj modnoj kombinaciji na Nedelji mode u Milanu. S obzirom na to da je obukla izuzetno kratku haljinu i to sa rupom na stomaku koji je već prilično veliki, njen stajling privukao je veliku pažnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

Da nije kao i svaka druga trudnica, govori upravo izazovni crni minić na bretele, istaknut dekolte, a paparaci su je uslikali čim je spustila nogu na tlo iz džipa u kome je bila zajedno sa dečkom.

Ispod haljine nije imala brushalter, a nežno ljubičasta nijansa bunde padala joj je sa ramena. Rijanin stajling je neobičan i da nije u drugom stanju, jer prati sve trendove, pa je uz pomenutu bundu obula srebrne, potpuno otvorene, sandale.

Buduću mamu Roki je čvrsto držao za ruku, a iako su sve oči bile uprte u nju, ni njegov stajling nije prošao neopaženo. Reper jeste bio sportski obučen, ali je na glavi imao crnu ručno pletenu fantomku.

Međutim, ono manje lepo što je svima zapalo za oko, jesu Rijanine neobjašnjive modrice po nogama, koje su vidljive na oba kolena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike