Da nisi malo preterala? Rijana je trudna i jednu stvar ne prestaje da radi! (FOTO)

11.02.2022

07:00

1

Na društvenim mrežama joj poručuju da bi trebalo da se "smiri"

Da nisi malo preterala? Rijana je trudna i jednu stvar ne prestaje da radi! (FOTO)
profimedia-0618628028 - Copyright Profimedia

Pop zvezda Rijana potvrdila je višenedeljna nagađanja da je u drugom stanju. Njen izabranik ASAP Roki i ona čekaju prvo dete, a pevačica ne skriva sreću zbog toga.

Međutim, zbog jedne stvari su mnogi počeli da je prozivaju na socijalnim platformama. Naime, čini se da Rijana u svakom javnom pojavljivanju želi da pokaže da je trudna, pa uvek nosi otkriven stomak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na društvenim mrežama su mogli da se pročitaju komentari da je u redu to što želi da pokaže trudnički stomačić jer i treba da bude ponosna na to, ali da bi ipak trebalo da se obuče kada je hladno.

- Rijana, da nisi malo preterala? Ja sam za to da žena bude ponosna na svoj trudnički stomak, ali ženo, aman, obuci se, nije 100 stepeni - napisala je jedna korisnica na Tviteru.

Profiemdia
 

Ovo je došlo nakon što je Rijana uslikana kako je išla u restoran, ponovo pokazujući svoj trudnički stomak, a preko sebe je nosila bundu.

Podsetimo, kada se saznalo da je trudna, pevačica je nosila roze jaknu, koja je otkrivala njen stomak. Verovatno zato mnogi misle da je pevačica malo preterala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike