Ilda Šaulić je sve uspešnija u novoj profesiji kojom se bavi u Americi: Možda se to prebaci i na Srbiju

12.03.2022

21:02

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je odnedavno trener "belog sporta"

Ilda Šaulić je sve uspešnija u novoj profesiji kojom se bavi u Americi: Možda se to prebaci i na Srbiju
Copyright Ilda Šaulić, Instagram/ildasaulic

Ilda Šaulić nedavno je postala teniski trener u Americi, gde je odlučila da boravi najpre zbog suprugovog posla.

Kako kaže naslednica Šabana Šaulića, ona uživa u belom sportu, a ovim zanimanjem možda će uskoro početi da se bavi i u našoj zemlji.

Ilda Šaulić
ATA Images/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Tamo je to sada meni dosta interesantno i lepo, videćemo, možda se to jednog dana prebaci i ovde na Beograd i Srbiju. Ja sam neko ko voli da je od akcije, kada se povučem malo u ilegalu to ne znači da se možda ne bavim nečim drugim, ako se ne bavim muzikom. Tako da mi je ovo došlo izuzetno lepo kada sam u Americi i kada malo više vremena provodim tamo, što zbog suprugovog posla, što jer sam zaista želela da imam još neku obavezu, pa pored muzike ovog leta biće i tenis, što me posebno raduje - priznala je Ilda i otkrila da li je njena mezimica bolja u muzici ili tenisu.

- Ne interesuje je tenis uopšte, tu me je razočarala! Više je ona za pesmu i za igru - istakla je pevačica za Grand News.

Ilda Šaulić ATAImages/Antonio ahel
Ilda Šaulić

Ilda takođe kaže i da ima želju da ponovo snimi neku pesmu poput "Stani dušo da te ispratim", koja je njena "lična karta", ali da na takve pesme ne nailazi kod naših autora.

- Zaista jeste veoma malo takvih pesama danas. Ja bih želela ponovo da snimim nešto lepo i narodnjački, gde ima i violine i harmonike, ali jako je slaba ponuda takvih pesama. Tako da, ako bi se nešto pojavilo, ja bih sigurno bila jedna od prvih koja bi snimila ponovo nešto tako lepo. To je pesma koja je postala i ostala neki evergrin - iskrena je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike