Osvanula čitulja na Šabanovu trogodišnjicu smrti: S ljubavlju te čuvamo (FOTO)

17.02.2022

09:46

0

Danas će porodica održati i pomen na Novom groblju

Osvanula čitulja na Šabanovu trogodišnjicu smrti: S ljubavlju te čuvamo (FOTO)
Šaban Šaulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas se navršava tri godine otkako je tragično preminuo pevač Šaban Šaulić u udesu u Nemačkoj.

Njegovi najmiliji, supruga Goca, ćerke Ilda i Sanela i sin Mihajlo dali su čitulju u znak sećanja na kralja narodne muzike, dok će pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana dati danas u 11 sati.

Tuga i dalje ne prestaje, uspomene na Šabana stalno evociraju, što su napisali u čitulji.

- Naš voljeni suprug, otac, deda i tast, zauvek u našem srcu, s ljubavlju te čuvaju tvoji Goca, Mihajlo, Sanela, Ilda, Luka, Una, Ema, Bata i Bojan" - piše u čitulji.

Printscreen/Novosti
 

Podsetimo, Šabanova ćerka, Ilda, u susret trogodišnji smrti oca govorila je o tome da će mu u Šapcu biti podignut spomenik, a osvrnula se i na nedavnu presudu Turčinu Alsinu Leventu.

- Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati. On je čovek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po gogledu razumeli, znala sam šta misli, oseća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primećujem da će mi nedostajati i faliti - rekla je Ilda u emisiji "Sceniranje" i ispričala zašto nije mogla da prisustvuje suđenju.

Instagram printscreen/ildasaulic
Ilda i Sanela Šaulić

- Nisam mogla da idem u Nemačku jer sam vakcinisana kineskom vakcinom, a ona se tamo ne priznaje.. To je pomalo i nepravendo jer sam kao član porodice imala poziv od suda. Presuda je sramna! Znali smo da je maksimalna kazna četire godine, a to jeste smešno za dva izgubljena života. Nama kao porodici ništa ne znači presuda jer Šabana ništa neće vratiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike