Suze i tuga na pomenu Šabanu Šauliću: Goca ne prestaje da jeca (FOTO/VIDEO)

17.02.2022

11:02

1

Porodica je nešto pre 11 sati došla na Novo groblje

Suze i tuga na pomenu Šabanu Šauliću: Goca ne prestaje da jeca (FOTO/VIDEO)
24sedam

Porodica i prijatelji Šabana Šaulića okupili su se na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana kako bi dali pomen pevaču koji je tragično preminuo pre tri godine.

Njegova supruga Goca i ćerke Ilda i Sanela prve su stigle na groblje, te su najpre ostavile cveće i u suzama upalile sveće.

 

Ubrzo su stigli Šabanovi kumovi Zorica Brunclik i Miroslav Aranđelović Kemiš, koji su se čvrsto zagrlili sa Gocom, a zatim su došli da mu odaju počast i Saša Matić, Bane Obradović, Dajana Paunović, Hasan Dudić, Mirko Kodić, Emir Habibović...

24sedam

Šabanova sestra teško je podnela ovaj dan. Ona je plakala naglas, te su je Hasan Dudić i Šulićeva udovica sve vreme smirivali.

- Duša moja, nikad se nismo zamerili... - plakala je pevačeva sestra.

24sedam
Pomen Šabanu Šauliću

Podsetimo, Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara rano ujutru, a kasniej je povredama podlegao i muzičar Mirsad Kerić koji je s njim bio u automobilu. Jedini preživeli, ali sa teškim povredama bio je Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović, koji je nakon udesa imao nekoliko operacija i još se fizički oporavlja.

24sedam

Ove godine, 20. januara održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu koji je izazvao saobraćajku. U sudnici su se pojavili Goca, Sanela i Mihajlo, kao i Mirsadov sin, a Alsin je dobio tri godine i tri meseca zatvora. Ovom presudom nisu zadovoljni članovi njihovih porodica.

24sedam

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti