„Nisam imala kud..." Tanju Jovićević život na rubu egzistencije umalo „oterao" u manastir!

28.03.2024

11:55

0

Pevačica je ostala bez kuće, posla... Bilo joj je veoma teško

„Nisam imala kud..." Tanju Jovićević život na rubu egzistencije umalo „oterao" u manastir!
Tanja Jovićević - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Tanja Jovićević, nekadašnji glavni vokal grupe „Oktobar 1864", pomišljala je svojevremeno da se zamonaši. Naime, kako je ranije rekla za medije, ona je zbog izdaje najbližih, uključujući oca, pa dečka koji se bavio kriminalom, ostala bez krova nad glavom, te je izvesno vreme živela na rubu egzistenicje.

Izašavši iz jednoj rijaliti formata, posle čega je boravila u panisionu na Ibarskoj magistrali, nikako nije uspevala da reši svoje stambeno pitanje.

Tanja Jovićević, ATAImages/A. A.
 

Još i pre nego što je ušla u rijaliti - Tanja je razmišljala o odlasku u manastir, gde bi se posvetila veri i pronašla svoj mir.

„Nisam imala kud..."

- Istina je da sam razmišljala o monaštvu. Tu odluku sam donela zato što sam pre pandemije dobila ponudu da odem da radim na kruzeru i zaradim novac. Kada je poslovni ugovor koji je mogao da me izdigne propao, nisam imala kud - rekla je pevačica i dodala:

Tanja Jovićević, ATAImages/ A.A.
 

„Bila sam naivna!"

- Ostala sam bez stana moje mame, ali sam uvek prihvatala situacije u kojima se nalazim. Za to su krivi podstanari koji su živeli u stanu, a nisu ispunjavali svoje obaveze, a ja sam bila u Crnoj Gori. Posle sam ušla u jedan rizičan posao i uložila svoje pare. Bila sam naivna i tako sam sve izgubila. Ipak, i dalje ima dobrih ljudi koji hoće da mi pomognu - ispričala je u „Premijeri" bivša zadrugarka jednom prilikom, osvrnuvši se na probleme s kojima se suočavala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike