Kad je Ceca bila u kreditima do guše, ova žena joj je ponudila 60.000 evra na zajam! „Svi su se razbežali, samo me je ona zvala!"

11.09.2022

20:05

1

Tada je, kako je objasnila, shvatila ko su joj pravi prijatelji

Kad je Ceca bila u kreditima do guše, ova žena joj je ponudila 60.000 evra na zajam! „Svi su se razbežali, samo me je ona zvala!"
ceca_kitic_1 - Copyright Ceca Kitić, Printscreen „Puls Srbije"

Proslavljena rukometašica Ceca Kitić je tokom izuzetno teškog životnog perioda shvatila ko su joj pravi prijatelji.

Kada je bila u problemu zbog kredita samo ju je, kaže, Dušica Ilić - čuvena Kleopatra zvala i ponudila joj ruku spasa.

Nudila joj je na zajam čak 60.000 evra koje na kraju nije uzela, ali je izuzetno cenila taj gest, što se i dan-danas nije promenilo.

- Do tad nisam imala nešto puno situacija da sam testirala prijatelje, niti sam imala toliko teške momente da sam tražila nečiju pomoć. E onda, kada je meni trebala pomoć, svi ti ljudi za koje sam mogla da se zakunem da bi mi pomogli, nisu - počela je Ceca u „Sceniranju", pa dodala kako joj je poznata balkanska proročica ponudila pare koje bi joj ona onda vratila kroz godinu dana.

„Nadam se da se neće ljutiti..."

- Mene je Kleopatra pozvala, jedina, ponudila 60.000 evra da joj vratim kroz godinu dana. Nisam htela da uzmem. Hvala joj, ona ne bi volela da se to zna, ne voli ona da se eksponira. Nadam se da se neće naljutiti što sam to rekla - zaključila je Ceca.

Sa druge strane, u okviru iste emisije, ispričala je da joj je život postao mnogo lepši i kada se jedne stvari sama otresla. U pitanju je bio alkohol.  

- Donela sam odluku da nema više pića, tog kafanskog života. Družila sam se sa ljudima koji su gubitnici. To mi je sve uradila kafana. Kada sam očistila sve te vampire, život mi je postao prelep. Mnogo sam srećna što sam uspela da smognem snage da napravim takve odluke. Ja sam neko ko ne krije, vrlo sam transparentna. Mogla sam dosta da popijem ali sam uvek imala čistu glavu, nisam pravila neke ekscese - istakla je ona, a zatim nastavila:

- Vesela sam bila kad popijem, ali nisam imala nikoga pored mene da mi kaže da preterujem. Jedan dan u Užicu kad sam bila, jedan čovek me je pitao za sliku jer sam idol njegovim ćerkama. Tad sam pomislila u sebi: „Ma, kakav idol, a bančila". Tada sam odlučila da napravim promenu. Ne mogu da pijem i da budem idol deci, zato sam prestala sa pićem.

Reakcija majke

Kada je njena majka primetila promenu, bila je baš zadovoljna.

- Kod mame bila posle toga i ona me pita da li sam to prestala da pijem. Ja kažem da jesam, a ona mi odgovara: „E, sad mogu da umrem, nek si taj alkohol ostavila". Tad sam sve shvatila i rekla sam sebi: „Bravo!" Ne stidim se toga, ali nisam ni ponosna - priznaje Ceca.

Ceca Kitić, Printscreen „Sceniranje"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike