Radio sam na buvljaku: Žarko Madžić danas živi lagodno, a život ga nije mazio

06.03.2022

22:29

0

Zvezda Granda kaže da su velike prednosti sada kada je pevač, ali to zvanje nosi veliku odgovornost

Radio sam na buvljaku: Žarko Madžić danas živi lagodno, a život ga nije mazio
zarko_madzic_13092021_0002 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Žarko Madžić stekao je veliku popularnost učešćem u „Zvezdama Granda”, a ni on sam ne krije da je od tada postao i miljenik nežnijeg pola. Iako mnoge slava promeni, on ističe da se trudi da ostane prizeman i skroman, a o svojoj prošlosti govori bez pardona.

Kako je objasnio ne libi se nijednog posla, a kako bi zaradio novac radio je i na buvljaku, a bio je i kurir.

Youtube screenshot / „Zvezde Granda"
Žarko Madžić

 

- Sve što sam radio, a radio sam mnogo prosečnih poslova, radio sam zbog sebe, da bih video da li ja to mogu i koliko mogu. Radio sam i na buvljaku, radio sam selidbe, pričao sam već da sam radio i kao kurir tokom korone. Zanimljivo je to što sam radio paralelno sa takmičenjem - ispričao je Žarko.

Iako su predrasude uvek tu i mnogi misle da sve javne ličnosti žive luksuznim životom, stvarnost je ipak malo drugačija.

Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Madžić

 

- Navika kod ljudi je da kada čuju da si pevač odmah misle da ti uzimaš neke milione i da je sve super i bajno. Niko ne vidi pozadinu te priče, šta nosi to zvanje sa sobom. Niko ne vidi one ružne stvari, umor i svašta nešto. Desi mi se da ne spavam pet dana, ali to nikoga ne zanima, odradi svoj posao i naplatiš koliko misliš da možeš - objasnio je pevač. 

Madžić ne krije da mu se život i te kako promenio, a osim onih dobrih strana, ima i onog negativnog što pokušava da iskoreni. 

- Mogao bih da pričam satima o tome šta je sve prednost takmičenja. Mnogo lepih stvari mi je donelo, što devojke, što svirke. Naravno, ima i negativnih stvari, recimo kada drugi misle da sam nabeđen samo zato što sam poznat. Mogu da kažem samo da sam zaista prezadovoljan - priznao je Žarko Madžić za „Grand news”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike