Žarko Madžić se skinuo, pa pokazao čime raspolaže! Komentari pljušte: Stvaraš nam komplekse (FOTO)

11.08.2021

12:08 >> 12:33

1

Takmičar Zvezda Granda” ne prestaje da impresionira obožavateljke izgledom

Žarko Madžić se skinuo, pa pokazao čime raspolaže! Komentari pljušte: Stvaraš nam komplekse (FOTO)
Copyright Žarko Madžić/Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Asocijacija na ime Žarka Madžića, takmičara „Zvezda Granda” su uvek mišići. Kandidat koji je došao do polufinala očarao je publiku bojom glasa, ali i pločicama na stomaku, bicepsom i tricepsom.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Iako nije dospeo do finala, Madžić je zavredeo titulu jednog od najboljih frajera na javnoj sceni, a svojim golišavim fotografijama i dalje privlači ogromnu pažnju.

Naime, Žarko se pohvalio da je sebi omogućio jedan dan luksuza – odmora na bazenu. U prvom planu bilo je njegovo savršeno izvajano telo, zbog kojeg su pratioci gotovo podivljali, a komplimenti na račun njegovog izgleda počeli su da pristižu sa svih strana.

– Prvu put na bazenu ovog leta – napisao je Madžić, a ova njegova provokativna fotografija je zavredela brojne reakcije pratilaca.

– „Stvaraš nam komplekse”, „Svaka čast ovom dečku kako izgleda, napokon da se pojavi neko na estradi ko lepo izgleda i peva” – samo su neki od komentara ispod ove slike.

Podsetimo, Jelena Karleuša je svojevremeno izjavila da Madžić odlično izgleda i da je dobar frajer, te je i svaki njegov nastup je ispratila aplauzom.

Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike