Žarko Madžić šokirao priznanjem: Možda bolesno zvuči, ali uživam u tome

15.01.2022

13:39

0

Kako je objasnio, jednako dobro podnosi i pozitivne i negativne komentare

Žarko Madžić šokirao priznanjem: Možda bolesno zvuči, ali uživam u tome
Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Žarko Madžić, jedan od kandidata prethodne sezone „Zvezda Granda” koji je izazvao veliku pažnju žirija, ali i javnosti, kako zbog glasa, a tako i zbog stasa, ili bolje rečeno mišića i pločica.  

I dok jedni hvale njegov talenat i fizički izgled, ima i onih kojima se ne dopada ono što pevač radi, te smatraju da previše potencira svoje mišiće, zbog čega dobija negativne komentare. No, Madžić za to i ne mari. 

Nedavno je objavio prvi singl koji nosi naziv „U srce ti se kunem”, i ne krije da pomno prati šta mu ljudi pišu putem društvenih mreža.

Youtube screenshot / „Zvezde Granda"
Žarko Madžić

- Zadovoljan sam komentarima i kako pesma prolazi kod publike, mada više volim da čitam one negativne, to mi je zanimljivije, uživam u tome i zabavalja me. Retko odgovorim, ali pročitam svaki komentar jer svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to poštujem - priznao je pevač i dodao da najviše voli da čita, verovali ili ne, negativne komentare o sebi. 

- Ja uživam u tome iako to možda bolesno zvuči - rekao je u emisiji „Grand parada”. 

Podsetimo, pevač je nedavno priznao da je zbog manjka svirki usled korone radio kao kurir, a raznoseći poštu po kućama, doživljavao je različite komentare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Madzic (@zarko_madzic)

 

- U tom trenutku gori Instagram, devojke me spopadaju, a onda ja sutradan zovem nekoga i kažem: „Ovde kurir, imam pošiljku za vas” i kada me vide na vratima nastane muk. Najjača situacija je bila kada sam se pojavio na vratima sa vezanom kosom i podočnjacima i jedna žena mi kaže: „Ti mene podsećaš mnogo na jednog pevača”, a ja je namerno pitam da li misli na Adila - priča Madžić i dodaje:

- Ona meni odgovara: „Ne, ne, ima neki dečko u takmičenju „Zvezde Granda i neopisivo ličite”, a ja zapravo isprozivam samog sebe i kažem joj: „Ma on je jedna debilčina, znam ja njega, ali ja to što on radi nikada ne bih mogao da radim, zato se i bavim ovim poslom. Šalim se gospođo, to sam ja” - ispričao je nedavno Žarko.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike