Žarko Madžić pokazao svoj dom: Ume da kuva, ali mu ne pada na pamet da se ženi (FOTO)

30.07.2021

19:24 >> 19:30

0

Autor: D. Božović

Ovogodišnji kandidat Zvezda Granda” objasnio je da najveći deo vremena provodi u spavaćoj sobi, a devojkama redovno pokazuje sobu svog brata koja ima zvezd

Žarko Madžić pokazao svoj dom: Ume da kuva, ali mu ne pada na pamet da se ženi (FOTO)
Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Žarko Madžić, učesnik muzičkog takmičenja „Zvezda Granda” koji je došao do četvrtfinala, očarao je stručni žiri i publiku kako glasom, a tako i stasom. Iako nije ušao u top 10 finalista, ta titula među najzgodnijim frajerima na estradi nije izostala.

Žarko Madžić, Foto: Printscreen Youtube/GrandOnline

Ovaj mišićavi kandidat je nakon završetka takmičenja otvorio vrata svog doma, pokazao prostorije u kojima najviše boravi, a potom se pohvalio da mu kućni poslovni nisu strani.

Žarko Madžić, Foto: Printscreen Youtube/GrandOnline

– Rotiram tri, četiri vrste jela, nisam ja Džejmi Oliver da pravim neke specijalite. Pržim, spreman, napravim lom, pogotovo kada snimam za Instagram i onda moram da čistim (smeh). Ja svaki dan čistim, samo da se zna i da usisavam. Stvarno radim kućne poslove, retko, ali radim. Najteža mi pada peglanje, to ne mogu da ukapiram (smeh), samo izgužvam, ali usisavanje, čišćenje, pranje veša to mi ide dobro. Naučio sam i sve programe na veš mašini, koji prašak ide, koji omekšivač. Spreman sam za ženidbu, što se tiče tih nekih poslova, ali mi ne pada na pamet da se ženim – rekao je Madžić, pa objasnio da je cela porodica učestvovala u uređenju doma, kao i da se „zvezdano nebo” krije u sobi njegovog brata.

Žarko Madžić, Foto: Printscreen Youtube/GrandOnline

– Moj brat je IT stručnjak, nedavno je završio fakultet, a poenta u njegovoj sobi je u ovom u njegovom zvezdanom nebu. Čak i kada se čujem sa nekim devojkama, ja im pošaljem ovo – zvezdano nebo i one se oduševe i kažu „Jedva čekam da vidim”, na šta ja odgovorim: „Ti samo dođi kod mene, ja ću da ti pokažem” One pomisle da ćemo celo veče gledati u zvezdano nebo, a onda im ja kažem: „Nećemo, ovo je bratovljeva soba, sad ću da te vodim u moju pa ćeš da vidiš šta tamo ima” – objasnio je on.

Madžić je istakao da je spavaća soba kutak u kojem pronalazi svoj mir i tu najviše provodi vremena. Iako u njoj ne postoji previše ukrasnih detalja, posebnu vrednos za njega svakako imaju fotografije sa dedom i ocem koji više nisu među živima.

Žarko Madžić, Foto: Printscreen Youtube/GrandOnline

– Nije ništa specijalno, ali je to prostor gde ja najviše vremena provodim. Ovo je ranije bila dnevna soba, međutim, ja sam hteo da napravim nešto, da bude samo moje i kupio sam ovaj krevet i ovaj dušek za koju postoji jedna priča. Dugo sam tražio dušek,a kada sam ga našao, jedno pola sata sam ležao na njemu u prodavnici – kaže ovogodišnji učesnik i dodaje:

– Trebalo mi je mnogo vremena da uramim fotografiju sa dedom. Nisam mogao da se pomirim sa tim da nije više tu, ali kad sam smogao snage, to sam i uradio – kaže i dodaje da mu pored te fotografije znače i uramljene uspomene sa ocem koji je preminuo pre sedam godina.

Odmah pored spavaće sobe nalazi se i dnevni boravak, centralno mesto okupljanja porodice koji krase portreti Žarka i njegovog brata kao mališana.

Žarko Madžić, Foto: Printscreen Youtube/GrandOnline

– Familijarno smo talentovani, deda je imao dar za crtanje, a ja ne znam da li dve paralelne linije mogu da nacrtam koliko sam kljakav u rukama. Ali zato znam da pevam – priča on.

Inače, posebno mesto u dnevnom boravku zauzima i plišani meda kog je takmičar dobio na poklon od bivše devojke. Iako kaže da prema njoj nema emocije, medu čuva kao uspomenu na lep period života.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike