Egipćanin promenio ploču! Pošto su Šekarićke angažovale advokata, on priznao: Razočaran sam

22.02.2022

16:39

3

Pošto je Lea obelodanila da joj je muž tražio 75.000 evra kako bi se odrekao svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za ćerku, on je rešio da se povuče

Egipćanin promenio ploču! Pošto su Šekarićke angažovale advokata, on priznao: Razočaran sam
jasna i lea sekaric - Copyright Instagram printscreen/jasna.sekaric

Danima unazad se u domaćim medijima provlači ime Lea Šekarić, ćerke Jasne Šekarić, koja je pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King i sa sobom povela ćerku Sofi.

Razlog Leinog povratka je kako ona kaže, shvatanje da je odgajanje ćerke u drugoj državi bez pomoći roditelja gotovo nemogućem, s obzirom na to da ona ne radi, a njen suprug im ne obezbeđuje novac. U izjavi za medije ona je objasnila da je njen suprug tražio 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za malenu Sofi.

Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial
Lea Šekarić

 

Iako je u početku Sajed tvrdio da on i Lea dosad nisu imali nikakve probleme u braku, on je istakao i da je trenutno bez novca, jer su prema njegovim rečima Lea i Jasna sve potrošile. Sada želi natrag svoju ćerku, zbog čega insistira da stupi u kontakt sa srpskom vlašću. 

 

 

- Sada ne mogu da dođem u Srbiju kako bih se borio za svoju ćerku. Jasna i Lea su potrošile sav moj novac. Meni je potrebna pomoć predsednika Srbije ili Vlade vaše zemlje. Mislim da je Lea mene iskoristila kako bi dobila dete, koje je sad ukrala od mene. Njena majka je sve iskoristila i hitno mi treba pomoć srpske policije - rekao je Egipćanin i dodao:

Instagram screenshot / mado_king.2022
Sajed Abubakr

 

- Očajan sam, niko mi ne pomaže i ne vidim da je iko na mojoj strani. Borim se sam. Trenutno sam na ulici, jer su me Lea i Jasna ostavile bez novca u džepu, potrošile su sve moje pare. Ali boriću se da ponovo zagrlim svoju ćerku - rekao je Abubakr za Kurir. 

 

 

Kako je upoznat da su Jasna i njena ćerka Lea angažovale advokate povodom novonastale situacije, Egipćanin je promeno ploču, te ne želi da se oglašava.  

- Razočaran sam, niko mi ne pomaže. Svi tekstovi u srpskim medijima su u Jasninu i Leinu korist. Ja više nemam šta da kažem, nemojte me više zvati - rekao je Egipćanin.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike