„Ovo je otmica!" Isplivala šok prepiska Šekarićeve i di-džeja: Egipćanin sumnja da je i Jasna „odigrala ulogu" u svemu!

20.02.2022

11:25

1

Sajed Abubakr tvrdi da ga je nezvanična supruga obmanula zajedno s majkom streljašicom i poručuje da od borbe za dete svakako neće odustati

„Ovo je otmica!" Isplivala šok prepiska Šekarićeve i di-džeja: Egipćanin sumnja da je i Jasna „odigrala ulogu" u svemu!
Lea Šekarić Instagram screenshot / jasna.sekaric - Copyright Instagram screenshot / jasna.sekaric

Porodična drama Jasne Šekarić ostaje u fokusu, kako se di-džej iz Egipta, Sajed Abubakr, oglasio za domaće medije pa i priložio šokantnu prepisku s nezvaničnom suprugom, a ćerkom čuvene streljašice, Leom.

On je, takođe, izneo i niz optužbi na ime kako Lee, tako i Jasne, zbog sumnje da su ga udruženim snagama obmanule. Sportistkinja navodno nikada nije bila za njihovu ljubav, a kada su dobili i naslednicu koja se trenutno sa majkom nalazi u Srbiji - sve se promenilo na gore. Kako piše „Alo", a prema prepisci, Abubakr svakako ne odustaje od borbe za ćerku, iako je ujedno ostao i bez novca za advokata kog bi unajmio da mu pomogne.

- Prolazim kroz agoniju već mesec dana, otkako je Lea sa našom ćerkom doputovala u Srbiju. U našem odnosu nikada nije bilo problema. Mi smo zajedno godinu i po i u novembru prošle godine smo dobili ćerku Sofi. Naš plan je bio da se nakon porođaja svi preselimo u Srbiju, ali bilo je potrebno najpre srediti dokumentaciju - objasnio je Sajed za pomenute medije pa otkrio kako je došlo do povratka njegove nezvanične supruge u Srbiju.

 

 

„Potpisao dozvolu da izvede dete iz države na 15 dana"

- Lea mi je rekla da joj je baka bolesna, da žena ima 80 godina i da su male šanse da će preživeti, te da ne želi da umre dok ne vidi praunuku Sofi. Plakala je i objasnila mi da joj je deda umro pre nego što je upoznao našu ćerku i da ne želi da se isto desi njenoj babi. Ja sam razumeo situaciju i podržao sam je u odluci da s našom ćerkom dođe u Srbiju kako bi bila uz bolesnu baku.

- Rekla je da će se zadržati smo dve nedelje jer ne može da izdrži duže bez mene i ja sam potpisao dozvolu da izvede dete iz države na 15 dana. Međutim, tri dana nakon što je sletela u Beograd sve se promenilo - prepričavao je on.

Prema daljim navodima, Lea je tada zatražila od njega da se odrekne starateljstva nad ćerkom, pod izgovorom da jedino tako može da dobije medicinsku negu u Srbiji.

- Počela je da me laže. Rekla mi je da naša ćerka mora da primi vakcinu, a da to ne može da uradi ukoliko ja njoj ne dam potpuno starateljstvo nad Sofi. Ja nisam želeo to da uradim jer bih se na taj način odrekao svog deteta, izgubio bih sva prava na nju. Rekao sam joj da ćemo sve srediti kada se vrati, ali ona to nije želela.

 

 

- Rekla je da se ona više ne vraća u Egipat i da ću morati da dođem u Srbiju ukoliko želim da vidim ćerku. Ja sam bio spreman da promenim život, da dođem da živim u Srbiji. Čak i da mi je rekla da dolazi sa detetom da živi u Beograd i da me čeka dok ne sredim papire i na to bih pristao, ali ovo mi je bilo neprihvatljivo. Govorio sam joj da ima dozvolu da izvede dete samo na 15 dana, da je ovo otmica, ali nije odustajala.

Niz optužbi se nastavlja...

- Mislim da je sve isplanirala sa svojom majkom Jasnom. Ona je oduvek bila protiv naše ljubavi. Kada je saznala da je Lea trudna sa mnom, rekla joj je da dođe u Srbiju, a mene da slaže da je izgubila bebu. Znao sam da nešto nije u redu jer čim je Lea sa bebom sletela u Srbiju, Jasna me je blokirala na svim mrežama. Pre nedelju dana, kada sam rekao Lei da joj neću dati starateljstvo i ona me je blokirala i od tada nemam nikakve informacije o svom detetu. Ne znam šta da radim. Lea je uzela sav novac, nemam dovoljno za advokata, ali ne planiram da odustanem od borbe za Sofi.

Jasna Šekarić se pomenutim menijima nije odazivala na pozive akonto čitave situacije. Sa druge strane, Lea je prokomentarisala:

-  Zahvaljujem se na interesovanju, ali ja ne želim ništa da komentarišem, razumite me.

 

 

„U Srbiji ne možeš imati oca sa četiri prezimena!"

U prepisci Šekarićeve i di-džeja koju je on, navodi se, priložio, Lea mu je naglasila kako „mora da joj da starateljstvo nad ćerkom, jer prema srpskim zakonima Sofi ne može da ima oca sa četiri prezimena".

- Ne mogu da joj sredim papire sa tvojim imenom, jer ti je prezime predugačko, a prema našem zakonu ne smeš imati četiri prezimena, već samo jedno i zbog toga to mora biti prezime njene majke. Moraš mi dati starateljstvo da bih je vakcinisala - piše u jednoj od poruka.

Instagram screenshot / mado_king.2022
 

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti