Kako su se Šekarićeva i Egipćanin upoznali, pa živeli zajedno bez prebijene pare? Sve što Jasna i pošalje, on potroši!

21.02.2022

09:05

1

Ćerka sportistkinje je, kažu, zbog izabranika prošla kroz pakao...

Kako su se Šekarićeva i Egipćanin upoznali, pa živeli zajedno bez prebijene pare? Sve što Jasna i pošalje, on potroši!
alo_277112017_0012 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto se pročulo da se Lea Šekarić, ćerka streljašice Jasne Šekarić, vratila u Srbiju iz Egipta sa naslednicom Sofi, te i da ne planira da odlazi nazad kod di-džeja s kojim je osnovala porodicu, osvanuli su novi navodi porodične drame, usred koje Sajed Abubakr ističe za domaće medije kako neće odustati od borbe za dete.

- Lea i Sajed su se upoznali u avgustu 2020. godine, na letovanju u Hurgadi. Lea je tamo otišla sa drugaricama, a Sajed je radio kao animator u hotelu u kojem je odsela, a u kojem je držao treninge popularne zumbe - priča instajder za „Alo", pa nastavlja o tome kako je njihova ljubav bila toliko strastvena da ni Jasna nikako nije mogla da im stane na put, iako je navodno silno želela.

 

 

Ostala je u Hurgadi

- Bila je to strasna i letnja ljubav koju ni Leina majka Jasna nije uspela da raskine. Njena mezimica je verovala da joj se desila ljubav za ceo život, vodila se time, a i on joj je u tom trenutku obećavao kule i gradove. Lea je ostala u Hurgadi, inače turističkom mestu, nekoliko meseci kasnije saznali su da je u drugom stanju i to je bio dovoljan razlog da se ne vrati u rodnu Srbiju.

- Iako se nadala da će se nešto promeniti, ona tamo nije imala posao. Dane je provodila u trošnom stanu bez osnovnih higijenskih uslova za pristojnu egzistenciju. Zarada od Sajedovog posla postala je džeparac od kog nisu mogli ni da prežive nekoliko dana, a kamoli da kvalitetno žive, posebno kada je na putu bilo dete - tvrdi zatim on.

Majka joj je slala novac, ali on ga je trošio

- Lea je, videvši u kakvoj je situaciji, period trudnoće održavala tako što je pozajmljivala novac. Živela je s instruktorom zumbe i bukvalno nije imala šta da jede. Jasna joj je slala svakog meseca pare koje je on trošio, a pošto to majci nije smela da kaže, pozivala je i svoje drugarice da joj krišom uplate crkavicu za analize, preglede kod doktora… - dodaje izvor pomenutih medija.

- Ona se porodila u novembru prošle godine, a pre nešto više od mesec dana se vratila u Srbiju da bi sebi i svojoj ćerki obezbedila bolje sutra. Sajedovo ponašanje je neprimereno i slobodno mogu da kažem da njemu nije ni do Lee ni do njihove ćerke, već do života kakav mu je supruga sa svojim donacijama iz Srbije obezbeđivala - priča dalje on.

Lea Šekarić se još nije odazivala pozivima domaćih medija, a izvor tvrdi da je tako jer nije spremna da govori o paklu kroz koji je prošla.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike