Muž Lee Šekarić tvrdi da ju je majka Jasna terala da abortira: Otkrio kakve su im poruke stizale od nje

21.02.2022

14:00

1

Kako navodi, on smatra da ga Jasna nikada nije volela

Muž Lee Šekarić tvrdi da ju je majka Jasna terala da abortira: Otkrio kakve su im poruke stizale od nje
jasna sekaric_21122018_0033 - Copyright Jasna Šekarić, ATA Images/Stefan Tomašević

Pošto se pročulo da se Lea Šekarić, ćerka streljašice Jasne Šekarić, vratila u Srbiju iz Egipta sa naslednicom Sofi, te i da ne planira da odlazi nazad kod di-džeja s kojim je osnovala porodicu, osvanuli su novi navodi porodične drame.

Sajed Abubakar, poznatiji kao di-džej Mado King, sada tvrdi da je Jasna Leu, dok je bila u drugom stanju, savetovala da abortira, a da njemu kaže da je imala spontani pobačaj.

On tvrdi da mu je Lea do detalja prenela sadržaj poruka koje je razmenjivala sa majkom Jasnom dok je bila u drugom stanju, a u kojima ju je, kako navodi, Jasna savetovala da se vrati u Srbiju i da prekine trudnoću.

- Majka joj je napisala da dođe u Srbiju da abortira, a meni da kaže da je imala spontani pobačaj. Rekla joj je da nije vreme za dete i da nije zaslužila da se muči i da detetu pravi neizvesnu budućnost - tvrdi Egipćanin za "Blic".

Jasna Šekarić, ATA Images/Stefan Tomašević
 

Sajed zatim navodi da je Jasna u porukama tvrdila da "Mado nije zreo" i da "nije prihvatio odgovornost", te da treba da nađe način da skupi novac za sebe, Leu i bebu.

- Napisala je Lei da treba da kradem ako treba, da bih joj pružio šta je potrebno. Rekla je: "Neka skupi svu rodbinu i neka skupi pare". Molila ju je da barem dođe u Srbiju da se pregleda, pa da se vrati u Egipat - tvrdi Sajed.

On dalje navodi da mu je Lea ispričala i šta je ona odgovorila majci Jasni.

- Lea joj je odgovorila da nam nije lako, ali da ćemo sve izgurati. Rekla joj je da nju najviše voli od svih i da joj je najpotrebnije da ona bude uz nju - navodi Lein muž.

Instagram screenshot / jasna.sekaric
 

On sada tvrdi da ga je Lea Šekarić ostavila bez prebijene pare, angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi ćerku vratio u Egipat. Abubakr tvrdi da ga Leina majka Jasna Šekarić “nije volela od samog početka”, da mu je to i rekla, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

Ni Lea ni njena majka Jasna se nisu oglašavale ovim povodom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike