Celu noć se pevalo! Maja Nikolić sumirala ustiske sa venčanja brata Marka: Sad nastavljamo žurku! (FOTO)

06.02.2022

17:12

0

Muzičar i producent se prethodnog dana Ani Bučević zavetovao na večnu ljubav, okružen porodicom i prijateljima

Celu noć se pevalo! Maja Nikolić sumirala ustiske sa venčanja brata Marka: Sad nastavljamo žurku! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maja Nikolić, iako nije oka sklopila, pojavila se u jednoj emisiji pa sumirala utiske sa svadbe brata Marka, koji se prethodnog dana Ani Bučević zavetovao na večnu ljubav. Pevačica je istakla da se veselilo i pevalo od dva popodne do sedam idućeg jutra, ali da se žurka sada i nastavlja - srećna što se slavi ljubav.

- Dobila sam četiri nova člana familije! Dve sestre, brata i novu mamu, s obzirom da je moj rođeni brat pravio venčanje i oženio Anu Bučević. Naravno, njena sestra bliznakinja Nada, da nisu obukle dve različite haljine, ne bih ih razlikovala.

- Uživali smo, pevali smo od dva popodne do šest, sedam ujutru, nisam spavala uopšte. Najveseliji su bili Ana i Marko, ali i svi mi pored njih, zaista. Oni su obilje ljubavi i sreće koju su preneli na nas.

- Veselje će trajati par dana, nastavljamo sa žurkom! Pevaćemo još, najromantičnije venčanje, svedočila sam bajci uživo - izjavila je Maja, koja se zatim dotakla i drame sa mladom koleginicom Sarom Jovanović.

Maja Nikolić Instagram screenshot / majanikolic_official
 

Bez obzira na sve, želim joj sve najbolje!

- Nisam ja imala konflikt, mene nikada nisu ni pitali za mišljenje o toj osobi. Ja nju nikada nisam ni upoznala. Verovatno su joj pogrešno preneli, ali ja nikada ništa nisam rekla za Saru Jo. Bez obzira što je ona karikirala mene i moju pesmu, ja joj želim sve najbolje - zaključila je pevačica u „Premijeri - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike