Maja Nikolić tvrdi: Aleksandra Radović krije svoju prošlost! Stidi se bivšeg muža koji je sve prodao da bi joj pomogao!

26.12.2021

21:20

5

U pitanju je bubnjar Džoni, kog ona, kako kaže, obožava. Svojevremeno, sve što je zaradio - dao je na pevačicin prvi album, a pošto su se rastali, pao je u depresiju...

Maja Nikolić tvrdi: Aleksandra Radović krije svoju prošlost! Stidi se bivšeg muža koji je sve prodao da bi joj pomogao!
Maja Nikolić - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Pevačica Maja Nikolić, gostujući u jednoj emisiji, iako nikad nije imala konflikt sa koleginicom sa scene, Aleksandrom Radović, oštro je „udarila" na nju tvrdnjama da se ona stidi svoje prošlosti. Smatra je divnom umetnicom, koju poznaje još iz perioda „kada je imala mnogo kilograma", ali i kada je „volela njenog bubnjara, kog sad krije kao zmija noge".

- Sa Aleksandrom nikad nisam imala konflikt. Napustila je „Pinkove zvezde" jer se plaši onoga što krije o svom životu - počela je Nikolićeva.

- Ona je divna umetnica i dobar pevač, ali ja sam mnogo godina ispred nje pevala. Ona mi je bila prateći vokal. Znam je iz perioda kad je imala mnogo kilograma. Krije svoj prethodni život - tvrdi Maja u „Sceniranju" i nije se tu zaustavila.

„Krije i da peva narodnjake!"

- Bila je udata za mog bubnjara Džonija, kog obožavam. Međutim, toga se stidi. Taj deo života je isekla i krije ga. On je baš, baš bio zaljubljen u nju, da je za njen album prodao trafiku i bubnjeve i uložio u nju. Sve što je zaradio prodao je da bi joj pomogao oko prvog albuma. Došlo je do razlaza i onda je on pao u depresiju. Eto, ona to krije. Ona krije i da peva narodnjake, koje ja nisam pevala. Pevale smo svakog utorka i četvrtka na splavu i u klubu - ističe. 

Foto: ATA images
 

- To je kompleks niže vrednosti - zaključila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike