Bratu Maje Nikolić samo što je izgovorila sudbonosno „da"! Sve što niste znali o Ani Bučević (FOTO/VIDEO)

05.02.2022

20:30

1

Pevačica nije skrivala radost i sa fanovima je podelila najlepše trenutke s proslave

Bratu Maje Nikolić samo što je izgovorila sudbonosno „da"! Sve što niste znali o Ani Bučević (FOTO/VIDEO)
ana bucevic - Copyright Youtube screenshot „Šta sam tebi & ko sam sebi" K1 Televizija

Brat pevačice Maje Nikolić, Marko, danas je „stao na ludi kamen". Emotivne trenutke s proslave uz još emitivnije poruke - poznata sestra s ponosom je delila „i levo i desno" po Instagramu, pozdravljajući posebno Anu Bučević, koja je pošto se udala postala član njihove porodice.

- Danas prisustvujem najradosnijem događaju u mom životu, jer slavimo ljubav. Moj rođeni brat Marko je dao zavet ljubavi za ceo život naštoj Ani Bučević, sada Nikolić. Našoj Ani Bučević Nikolić! Volim vas i želim sa vama da podelim ovaj radosni dan. Slavite život, slavite ljubav, volite se - izjavila je Maja gledajući pravo u kameru telefona u jednom od svojih brojnih svadbenih „storija".

Maja Nikolić i ana Bučević Instagram screenshot / majanikolic_official
 

- Dobro došla Ana draga, ljubavi, dobro nam došla u porodicu. Danas sam najsrećnija na svetu! Nikada nisam prisustvovala romantičnijem zavetu ljubavi i zahvalna sam što smo duhovne sestre, rod, ljubav za ceo život i više od života! Deset godina te slušam i pratim tvoj rad i sada si konačno moja duša. Od danas imam i rođenu sestru! Dobro dosla - nastavila je kraj snimka pevačica.

 

 

Ana

Srećna mlada je, inače, poznata spisateljica i motivaciona govornica. Godine 2019. se razvela od supruga Saše Dvornika, a buran razlaz ovog para privukao je veliku pažnju javnosti, pošto su bili isplivali i razni detalji njihovog odnosa. Jednom prilikom, takođe, bila je i optužena da se bavi nadrilekarstvom.

Muzičar i producent, a od danas i njen suprug, sa druge strane, ove godine će učestvovati na „Beoviziji". Iako iza sebe ima dva albuma i mnoštvo hitova koje je napisao za druge izvođače, Marko se nikada do sada nije takmičio i učestvovao na festivalima. Međutim, sada ima jak razlog za to - pesmu „Dođi da te volim", kojom će se predstaviti publici i okušati svoju sreću u potencijalnom predstavljanju naše zemlje na „Evroviziji" u Italiji, posvetio je upravo svojoj izabranici, prenosili su mediji.

Maja Nikolić sa Anom Bučević i bratom Markom Instagram screenshot / majanikolic_official
 
Prvi ples Instagram screenshot / majanikolic_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike