Bekvalčeva odgovorila na komentare bez dlake na jeziku: Ne dozvolite da vam žene sa scene nabijaju komplekse! (VIDEO)

05.02.2022

17:37

0

Pevačica je, između ostalog, pokazala i svoje pravo lice, ističući šta aplikacije pre svega - nikako ne mogu da nadomeste

Bekvalčeva odgovorila na komentare bez dlake na jeziku: Ne dozvolite da vam žene sa scene nabijaju komplekse! (VIDEO)
natasa_bekvalac_01012022_0020 - Copyright ATAImages/ A.A.

Nataša Bekvalac svakako važi za jednu od najlepših žena sa domaće scene, međutim posle poslednjeg „talasa" komplimenata posebno mladih devojaka rešila je da pokaže svoje pravo lice. Na neobrađenoj fotografiji je uočljivo kakav joj je u stvari ten, volumen kose... Međutim, pevačicu to posebno i „dira".

Ona smatra da ne postoji savršena žena, te da je daleko važnije negovati svoj duh, nego uporeivati se sa onima za čiji se izgled brine i po čitav tim.

 

 

- Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve česce posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem, jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na račun „savrsenog" izgleda - počela je Bekvalčeva na Instagramu.

Šta se dešava „iza kulisa"

- Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve česće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa.

- Ne zaboravite savršenu rasvetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je. Ono što Fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, „ono nešto", unutrašnju lepotu, dobrotu... Ostalo, moguće je! Devojke, prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izasla.

- Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od nas stvori komlekse i nesigurnosti pogotovo ne u tim nežnim godinama - iskrena je bila ona.

- Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nežne prema sebi, natočite večeras času svog omiljenog vina i budite zadovoljne i srećne! E, zato ne postoji aplikacija. Voli vas vaša Bekvalčeva - posavetovala je na kraju objave, pa pobrala brojne simpatije svoje publike, posebno one kojoj se i obratila.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike