Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Danilova nesreća je ostavila ožiljak sa kojim ću umreti

05.02.2022

09:14

0

Pevačica je progovorila o traumi, razvodu, drugom i trećem braku i nasilju koje je preživela

Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Danilova nesreća je ostavila ožiljak sa kojim ću umreti
Antonio Ahel/ATAImages

Još kada se pojavila na javnoj sceni vezivali su Natašu Bekvalac za moćne muškarce, a onda je usledio brak sa Danilom Ikodinovićem i njegova saobraćajna nezgoda.

I danas kada se seti toga, želudac joj se stegne u čvor zbog svega što su tada preživeli.

- Danilova nesreća je definitivno nešto što je ostavilo traga na mom srcu i sa tim ožiljkom ću i da umrem. Za mene spoljni svet nije preterano postojao, jer sam u jednom momentu Hanu viđala samo jedanput dnevno i to jako kratko - priča pevačica i nastavlja: 

- Gotovo tri meseca sam bila u bolnici, bili su svi toliko divni da su videli da se nešto čudesno dešava u energiji između dvoje ljudi, jer to ne bi preživeo niko. Tako se desilo, da je nešto gde je prognoza jako loša, se izrodi u najbolju moguću režiju u tom trenutku. Osećaj koji nikada ne bih volela da iko doživi.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica je priznala da njihov razvod nije usledio zbog nesreće, već jer njihov odnos mnogo pre toga nije bio dobar.

- Mi smo tada već počeli da imamo ozbiljnih problema u braku za koje javnost nije znala. To je momenat kada i da nismo bili u lošim odnosima, morali smo jedno drugo da podržimo. Još niko, pa ni ja se nisam razvela od Danila zato što je bilo lepo i harmonično. Zajednica je postala neizdrživa, postojale su greške i sa moje i sa njegove strane - priča Nataša za Super TV i nastavlja:

- Nisam se osećala usamljeno, jer sam imala ogromnu podršku ljudi koji me vole. Ali kad god se podvuče linija, uvek si sam, iako ti je kuća u tim trenucima puna. Uvek sam biraš svoj put, ali i odgovaraš za posledice svojih odluka.

ATAImages/ A.A.
 

Kako je istakla, njen drugi brak sa Ljubom Jovanovićem bio je lepo iskustvo i za njega ne može da kaže nijednu ružnu reč. Međutim, kad je u pitanju treći brak sa Lukom Lazukićem, tu je situacija drugačija.

- Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bedna, jadna. Nekako čini mi se da kroz život koračam dostojanstveno. A ovde nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i tom periodu kada treba da se osećaš kao princeza i poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmażene, jer su na svet donele dete - kaže Nataša.

Kako je istakla, imala je veliku podršku kada je doživela i prijavila nasilje u porodici.

ATAImages/ M.M.
 

- Bez obzira na to što se svi trude da te ohrabre, ali u biti ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila ima "ti nigde nisi pogrešila". 

- Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti