Bekvalčeva se s ovime dugo borila! „Tajne" posvetila sestrama, ofarbala se u crno pa ostavila sve bez reči! (VIDEO)

29.01.2022

11:40

0

Prema sopstvenom priznanju, Natašu je često mučio osećaj da „nije dovoljno dobra za ovakvu pesmu". Na kraju, međutim, shvatila je da „baš takva i treba da je snimi"...

Bekvalčeva se s ovime dugo borila! „Tajne" posvetila sestrama, ofarbala se u crno pa ostavila sve bez reči! (VIDEO)
Copyright Nataša Bekvalac ATAImages/M. M.

Nataša Bekvalac izmamila je razne komentare publike objavljivanjem nove pesme „Tajne", a zatim i spotom za istu. Kako je ranije rekla - u pitanju je pesma njenog života, koja pokazuje „kako njena duša zvuči", ali joj je dosta vremena bilo potrebno da je snimi.

- ...Stalno sam imala utisak da nisam dovoljno dobra za nju. I onda sam shvatila da baš takva, nedovoljno dobra i treba da je snimim - objasnila je ona nešto ranije na svom Instagramu, gde je sada naziv numere podelila uz poruku: „Posvećeno mojim sestrama".

 

 

- Ali ne znaš moje tajne, mračne su i sjajne, da ih saznaš imao bi posledice trajne. Probala sam život, veruj, probala sam svašta, vodila me neka pokvarena mašta - peva Nataša, koja je za potrebe snimanja „prešla" i u crnke, što je mnoge zaintrigiralo.

 

 

- Dobio si sede, igraš protiv sebe, zanima te da l' sam nekog volela k'o tebe. S osmehom ti kažem: „Naravno da nisam". Ne pitaj me opet, mogla bih da priznam - glasi još jedan deo pesme.

Dok se ona „na sva zvona" zahvaljuje svojim saradnicima - Jutjub „broji" sve više komentara oduševljene publike, koja već dobar deo pesme zna napamet.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike