Nataša Bekvalac prekršila dogovor sa bivšim, objavila slike sa tajnog venčanja obavljenog u stanu (FOTO)

02.02.2022

09:53

7

Autor: Marija Mitić

Ceremonija se održala u pevačicinom stanu, samo u prisustvu kumova i matičara

Nataša Bekvalac prekršila dogovor sa bivšim, objavila slike sa tajnog venčanja obavljenog u stanu (FOTO)
nata 2 - Copyright Printscreen Youtube/AmiGShow

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a svaki se završio neslavno. Njen prvi suprug je Danilo Dača Ikodinović od koga se razvela 2011. godine, a nekoliko godina kasnije pronašla je sreću kraj novog partnera, Ljube Jovanovića.

Nataša i Ljuba venčali su se tajno 2015. godine, na intimnoj ceremoniji. Iako je u prvi mah dogovor između supružnika bio da kadrove sa tajnog venčanja nikada ne objave, ona je to učinila jednom prilikom u emisiji Ami Dži šou, gde su delovi njihovog venčanja prikazani široj javnosti.

Printscreen Youtube/AmiGShow
Venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića

Naime, venčanje se održalo u Natašinom stanu, samo u prisustvu kumova, i naravno matičara, a za ovu priliku pevačica je ponela svedenu belu haljinu. Nataša je za svedoka tada odabrala svog prijatelja, muzičara Alena, koji godinama svira u njenom bendu.

Nakon što je matičarka citirala Duška Radovića rekavši: Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocenim za svoju sudbinu i sreću - Nataša i Ljuba izgovorili su sudbonosno da, a ona je zadržala svoje prezime.

Kasnije je javno priznala da je primetila da je Ljuba bio uplašen, ali i da joj je ovo bio najromantičniji trenutak u životu.

- Ljuba se na venčanju tako uplašio, preznojavao se i to "da" rekao je tako glasno. Ali dobro, njemu je to prvo venčanje, meni je već drugo - ispričala je tada Nataša, a zatim otkrila kako je svog tadašnjeg izabranika upoznala.

- Znamo se dugo. Bili smo zajedno i nakon mog razvoda. Međutim, ja sam se tada tek razvela i nisam baš bila u najboljem stanju. Nekako, on je pravi čovek koji se našao tu u pogrešno vreme. Ali, eto, vratio se opet i sada smo porodica. Posle razvoda rekla sam - nikada više, meni to ne treba, a s druge strane mi je nekako usađen taj neki kod, da je lepo kada imaš muža. Uopšte sebe ne mogu da zamislim kao nečiju devojku, to mi je tako neozbiljno - rekla je tada Bekvalčeva, koja je medeni mesec sa Jovanovićem provela na Tajlandu.

Printscreen Youtube/AmiGShow
Venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića

Po njihovom razvodu koji se desio 2017. godine, Luka se oženio i u srećnom je braku iz kojeg je dobio ćerkicu, dok je Nataša sreću potražila kraj Luke Lazukića.

Ipak, njihov brak nije dugo potrajao, a završio se udarcima koje je pevačica tada dobila od supruga ubrzo nakon porođaja, za šta ga je i tužila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike