U „Zvezde Granda” je dolazila kao svetica i sa zmijom! Marija Gruevska: Neću da budem od onih koji će da padnu

04.02.2022

22:37

1

Pevačica je ustala upečatljiva po glamuroznim kostimima, a svojom izvedom je gotovo svaki put impresionirala žiri

U „Zvezde Granda” je dolazila kao svetica i sa zmijom! Marija Gruevska: Neću da budem od onih koji će da padnu
Screenshot_12 - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Makedonka Marija Gruevska stekla je veliku popularnost učešćem u muzičkom šou programu „Zvezde Granda”, a pevačica je ostala upamćena po nesvakidašnjim kostimima i glamuroznim scenskim nastupima.

Kako kaže, ona želi istim tempom i sa istim žarom da nastavi u daljoj karijeri:

- Želim uvek da pripremim nešto drugačije jer ja neću karijeru koja će doći mnogo brzo. Ne želim da imam tezge, svirke i nastupe po svaku cenu, već gledam na dalje. Imala sam ponudu da otvorim privatnu školu za pevanje i scenske nastupe, ali polako, to je samo neki predlog  neki plan - kaže ona i otkriva kako vidi sebe u narednim godinama: 

 


- Vidim sebe sa mnogo pesama i albuma, ali ne želim da budem odjednom na vrhu pa da nestanem, a to se danas često dešava. Neću da budem od onih koji će da padnu! Sve ide polako, ali sigurno - istakla je Makedonka. 

Iako je stekla veliku popularnost, jedno joj ipak manjka.

 

 

- Odnelo mi je moju slobodu, jer sada nemam vremena ni za šta osim da radim na svojim novim pesmama. Zato mi je donelo ostvarenje mojih snova, da postanem ono što sam oduvek želela da budem. „Zvezde Granda” su moja odskočna daska! - zaključila je Gruevska u emisiji „Grand Magazin”.

 

 

Podsetimo, pevačica se nedavno prijavila za Beoviziju na kojoj na žalost nije prošla, ali kako kaže, ona se tu ne zaustavlja. 

- Moj cilj je da se prijavljujem svake godine. Evrovizija mi nije krajnji cilj, već samo jedan od ciljeva! - poručila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike