Pevala sam na korona žurkama, to je javna tajna: Pobednica „Zvezda Granda” šokirala izjavom

04.02.2022

09:33

0

U ime svojih kolega nije želela da priča, a u žižu javnost je dospela priznanjem da je trpela porodično nasilje

Pevala sam na korona žurkama, to je javna tajna: Pobednica „Zvezda Granda” šokirala izjavom
grand_specijal_02022022_00163 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Toković, pobednica 12. sezone muzičkog šou programa „Zvezde Granda”, bez ikakvog pardona je priznala da je radila punom parom na kovid žurkama. Kako je objasnila, to je javna tajna i nije je sram da to prizna. 

- Pevala sam na korona žurkama i to je javna tajna! Ne želim da budem licemerna, kada sam to radila. Moja namera nije bila da ugrozim druge, tim pre što smo svi vodili računa. Tada sam imala i antitela jer sam preležala koronu - bez ustručavanja izjavila je Teodora za „Alo" i pohvalila se kako zbog toga nije osetila finansijsku krizu tokom pandemije.

Antonio Ahel/ATAImages
Teodora Toković

 

- Moram da priznam da sam puno radila. Da se ne lažemo, uvek su postojale varijante gde su se ljudi krili, gde se pevalo i veselilo i ne mogu da se požalim na krizu - rekla je ona.

U ime svojih kolega nije želela da priča:

- To ne znam i ne mogu da pričam u tuđe ime. Biću diplomata i reći ću da nisam upućena u to šta su moje kolege radile za vreme pandemije.

Teodora je ranije ispričala da je brak sa prvim suprugom propao jer je godinama trpela nasilje u porodici, a sada se pokajala što je o tome javno pričala.

ATAImages/Antonio Ahel
Teodora Toković

- Ne želim da pljujem nekoga s kim sam živela i koga sam volela, to što sam rekla izletelo mi je sasvim slučajno kada sam ispričala šta je bio razlog našeg razvoda. U celoj priči naša ćerka je najviše povređena i insistirala je da više ne pričam o tome - rekla je Teodora i dodala da žene nikako ne bi trebalo da trpe nasilje: 

Printscreen/ Youtube, Grand magazin
Teodora Toković

- Savetovala bih sve žene koje trpe nasilje da prekinu odnos sa svojim partnerom čim shvate da to više nije to. Moja ćerka je bila tu i videla je neke stvari, ali kao i svako dete, ona to potiskuje. Njena je obaveza da ide u školu, da se igra i da se druži. Bez obzira na sve, ona voli i majku i oca. Iz poštovanja prema svom detetu ja više ne želim da pričam na ovu temu.

Inače, pevačica se nedavno verila drugi put, i živi zajedno sa emotivnim partnerom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike