Mili proširio svoj mentorski tim: U "Zvezde Granda" doveo pevačicu koju znate po najnovijem kafanskom hitu (FOTO)

04.02.2022

10:03

0

Autor: Marija Mitić

Pored toga što ima svoju školu pevanja, nekada je bila i deo sastava "Beauty Queens"

Mili proširio svoj mentorski tim: U "Zvezde Granda" doveo pevačicu koju znate po najnovijem kafanskom hitu (FOTO)
Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili, direktor Grand produkcije i stalni član žirija u takmičenju "Zvezde Granda", odlučio je da proširi svoj mentorski tim koji radi sa kandidatima.

On je u svoje okrilje doveo pevačicu Suzanu Branković (nekada Dinić), nekadašnju članicu sastava "Beauty Queens", i vlasnicu jedne poznate beogradske škole pevanja. Takođe, Suzana je otpevala i jedan od poslednjih kafanskih hitova, pesmu "Ponoć", u detu sa Acom Pejovićem.

 

 

- "Mili tim" se širi. Dajemo gas u četvrtom krugu, za moje kandidate sam angažovao školu pevanja na čelu sa fenomenalnom Suzanom Branković koju slušate u filmu "Toma". Oni će se u mom timu baviti tehnikom, disanjem, dikcijom, impostacijom glasa i svime što je potrebno da kandidat dođe do pevačke snage i svoje prave originalne boje glasa. A ja, ja ću da pravim zvezde od njih - poručio je Mili samouvereno u svojoj objavi na Instagramu.

Vidi se da se muzičar ozbiljno posvetio mentorstvu u "Zvezdama Granda", a da li će, baš kao je bio slučaj sa Zoranom Mićanović i njenom pesmom "Sikter" i novim takmičarima napraviti hitove, ostaje nam da vidimo.

Podsećanja radi, prošlogodišnja učesnica "Zvezda Granda", Zorana Mićanović doživela je vrtoglavi uspeh sa prvencem „Sikter”, a numeru joj je radio upravo Mili. 

Antonio Ahel/ATAImages
Zorana Mićanović

Kako je prethodno rekla mlada pevačica, oduševljena je saradnjom sa Milijem, ali priznaje da joj nije bilo ni malo lako kada je ušla u njegov studio, jer je, kako kaže, znala da je čeka težak zadatak.

- Bilo mi je čudno jer je Mili jako zahtevan kao kompozitor. Svaku reč, ma svako slovo mora da se čuje lepo i kako je on zamislio, ali bolje što je takav jer sada kad vidim kako je ispalo prezadovoljna sam - otkrila je Zorana za „Grand Online”. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike