Otac sveštenik joj je osmišljavao ekstravagantne nastupe! Gruevska priznaje: Nisam očekivala samo pozitivne komentare

29.06.2021

15:01 >> 14:38

0

Autor: Marija Mitić

Marija je jedina učesnica Zvezda Granda koja je na bini pevala sa zmijom, upaljenim svećama na rukama, potpuno vezana i nepomična...

Otac sveštenik joj je osmišljavao ekstravagantne nastupe! Gruevska priznaje: Nisam očekivala samo pozitivne komentare
Copyright Marija Gruevska, Printscreen Youtube/ ZvezdeGranda

Učesnica upravo završene, 14. sezone “Zvezda Granda”, Marija Gruevska pomerila je granice ovog takmičenja svojim jedinstvenim nastupima, koje su sačinjavali originalni performansi, usklađeni sa numerama koje je izvodila kao i specifičnim stajlingom.

Česti su bili i rekviziti na bini kada je Marija izvodila ekstravagantne nastupe dok je prilikom jednog od poslednjih, ova Makedonka pevala vezana i nepomična, a na binu su je dovezli na kolicima, što do sada nije viđeno na našim prostorima.

Ona je tada izvela pesmu Josipe Lisac, “Danas sam luda”, a za portal 24sedam otkrila je odakle joj insipracija za ovakav performans.

Marija Gruevska, Printscreen Youtube/ ZvezdeGranda

– Inspiracija mi je bio čuveni Hanibal Lektor koji je pomerio granicu od genijalnosti do ludila, a pošto smo sa timom odabrali da pevam “Danas sam luda” od Josipe Lisac, palo nam je na pamet da spojimo te dve priče. Ostaje želja da opisujemo ženu i sve njene likove, kaže Gruevska i osvrće se na negativne komentare učesnice žirija, Violete Viki Miljković, kao i pojedinih korisnika društvenih mreža koji za nju nisu imali reči hvale.

– Poštujem svačije mišljenje, razumem ga, što ne znači da se slažem ali ljudski je da se razumemo. Ja ih samo razumem. Svakako mi nije bitno da svaki komentar bude pozitivan. To ne sme niko očekivati, jer očekivati tako nešto je odraz neiskusnih – kaže Marija za naš portal.

 

Ova mlada Makedonka istakla je da je njen otac, koji je inače sveštenik, bio idejni tvorac svih njenih scenskih izvedbi.

– Drago mi je što su moji nastupi privukli veliku pažnju, to nam je bio i cilj, moram da kažem da je moj otac tvorac svih tih ideja – rekla je Marija za Alo, a njen otac je dodao:

– Kada poznajete svoju ćerku, onda znate šta ona ima u sebi i šta može da pokaže. Znao sam šta Marija želi, ona je htela da predstavi ženu kao višeslojnu ličnost i ja se trudim da joj pomognem da to prezentuje na pravi način – kazao je Marijin otac Dule.

 

On je zatim objasnio da je njegova ćerka rado prihvatala sve njegove sugestije.

– Mi razgovaramo o svemu pre svake emisije, dogovorimo se i do sitnih detalja razradimo plan. Oboje smo shvatili šta je šoubiznis i kako to sve treba da izgleda. Ljudi žele da se priča o nekim temama i stvarima o kojima se inače u javnosti ne priča, kao na primer kako iz uloge kaluđerice može da se pređe u plesačicu, a to je ono što fascinira publiku. Mi pomeramo granice, to jeste teško, ali tako mora! Reakcije su podeljene, neko podržava a neko ne, ali svaka reakcija nam znači – objasnio je sveštenik Dule.

Marija je potvrdila da je tata, kako kaže, kritikuje, ali sve za njeno veće dobro.

– Često me kritikuje, ali on je najbolji otac. On meni želi dobro i ja mu verujem. Daje se maksimalno u svemu što osmisli za mene – zaključila je ova ekstravagantna finalistkinja.

 

Podsetimo, Marija je prva takmičarka “Zvezda Granda” koja je na scenu stupila sa zmijom, pa sa njom na plećima izvela jednu numeru. Tim povodom Gruevska je ranije govorila za naš portal, pa otkrila da li ju je bilo strah.

– Ona jedna prelepa i mnogo mila životinja koja, kao i svako, želi ljubav i pažnju. Ja sam se najvise plašila zmije, ali otkad sam se “nanjušila” sa njom, već razmišljam da je kupim i čuvam kao kućnog ljubimca.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike