Uslikana na aerodromu! Hrabri stajling Bele Hadid: Bele čarape i papuče, uz elegantnu crnu tašnu! (FOTO)

13.04.2021

09:57 >> 10:00

0

Slavna manekenka je došla u Milano, gde se najpre uputila na obavezan kovid test

Uslikana na aerodromu! Hrabri stajling Bele Hadid: Bele čarape i papuče, uz elegantnu crnu tašnu! (FOTO)
Copyright Profimedia

Američka manekenka Bela Hadid uslikana je nakon što je sletela na aerodrom u Milanu.

Iako skoro neprepoznatljiva, jer je lice maksimalno prekrila naočarima za sunce, kačketom i maskom za lice, paparaci su je spazili. Verovatno da im je u oči upao nesvakidašnji stajling manekenke. Ona je bila ležerno obučeno, ali je uz plavo-zelenu jaknu i obične farmerke, na nogama imala bele čarape i papuče. Iza nje išla je pratnja muškarca, koji joj je nosio kofer, dok je ona sa sobom imala samo crnu elegantnu veliku tašnu.

Profimedia

S obzirom na to da je obavezan test na kovid-19 po ulasku u skoro svaku državu i Bela se odmah uputila u aerodromski deo zadužen za testiranje putnika. Ona je u centru za testiranje na milanskom aerodromu sačekala svoj red i zatim se uputila dalje.

Podsetimo, kao neko ko ima mogućnost i pre svega obožava da menja garderobu, manekenka se odlučila nedavno i na jedan humani gest. Naime, ona je poklonila svoje stvari ljudima kojima je preko potrebna.

Profimedia

– U ovoj teškoj godini, mnogi ljudi su ostali bez posla, domova, a povrh svega, ovaj prokleti sneg im otežava situaciju i donosi tugu i malodušnost. Prešla sam kroj moj ormar i našla neke tople stvari, jakne i kapute da pošaljem organizaciji “The Peoples Table New York”, koja će preuzeeti odeću i razmestiti je duž grada i dati ljudima kojima je odeća potrebna – poručila jetada  Hadid na Instagarmu.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike