Aleksandra Prijović za 24sedam o svađi sa Andreanom Čekić: Otkrila da li su u kontaktu

11.10.2021

12:27

0

Nakon vesti koja se pojavila danas u domaćim medijima, pevačica se oglasila za naš portal i ispričala šta je istina

Aleksandra Prijović za 24sedam o svađi sa Andreanom Čekić: Otkrila da li su u kontaktu
cekic prijovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domaćim medijima odjeknula je vest o tome da Aleksandra Prijović i Andreana Čekić više nisu u prijateljskim odnosima, a kako se navodi razlog su njihove majke.

Naime, u jednom nedeljniku pojavila se informacija da je Andreana prekinula svaki kontakt sa Aleksandrom Prijović zbog toga što je njena majka navodno "preotela dečka" Andreaninoj mami. 

Povodom ove priče 24sedam stupio je u kontakt sa Aleksandrom Prijović, koja nam je rekla da nema istine u tome da su Andreana i ona u svađi.

- Ma kakvi, to je budalaština. Mi se poznajemo 11 godina, družimo se, baš smo se pre nekoliko dana Andreana i ja videle, tako da ne da nema svađe, nego je to glupost obična. Ni moja mama ni njena mama nisu u svađi, uopšte ne znam odakle je to - rekla je kratko Aleksandra Prijović za 24sedam.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, izvor jednog nedeljnika ispričao je da je Andreana navodno bila ljubomorna na Aleksandru, a cela situacija sa tim navodnim dečkom bila je kap koja je prelila čašu.

- Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže - ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor za Svet iz Beča i dodao:

- Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt - zaključio je izvor.

Andreana Čekić Antonio Ahel/ATAImages
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike