„Nisam je ni pipnuo!" Šta je sve Tošić ispričao inspektorima u policiji: Fudbaler ne zna šta će sa sobom!

07.01.2022

17:30

0

Potvrdio je da su se posvađali, ali oštro negirao da je došlo i do fizičkog kontakta

„Nisam je ni pipnuo!" Šta je sve Tošić ispričao inspektorima u policiji: Fudbaler ne zna šta će sa sobom!
tosic karleusa 4 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Fudbaler Duško Tošić, kog je supruga, pevačica Jelena Karleuša, prijavila danas za porodično nasilje, potvrdio je tokom saslušanja u policiji da je došlo do svađe, a zatim negirao da ju je udario. Kako je rekao - nije je ni pipnuo i ostao je u šoku zbog čitave drame.

Božić, umesto kod kuće, proveo je u stanici i nikako nije mogao to da shvati. 

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je ispričao on, tvrdi izvor „Kurira", posle saslušanja kom su prisustvovali advokati fudbalera, Nebojša Perović i Nikola Premović. 

Pošto se pročulo da je dobio zabranu prilaska pevačici od 48 sati, advokat je za pomenute medije naglasio kako njegov klijent prema supruzi nikako nije bio nasilan. 

- Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše - objasnio je Perović kratko.

Jelena Karleuša i Duško Tošić ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsećanja radi, policija je ispred vile na Dedinju stigla danas, na Božić, u jutarnjim satima, a po Karleušinom pozivu. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled, kao i da dođe u stanicu i da izjavu. Duško je saslušan u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izveštaj policije i nadležnih službi, odlučivaće se o daljem postupanju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike