JK na Božić, Maja na Veliki petak! Žene sa scene koje je zadesilo porodično nasilje: „O ovome ne treba ćutati!"

07.01.2022

17:01

0

Drama koja je zadesila Jelenu Karleušu na veliki praznik nema koga nije ostavila u šoku

JK na Božić, Maja na Veliki petak! Žene sa scene koje je zadesilo porodično nasilje: „O ovome ne treba ćutati!"
music_week_drugi_dan_04092021_0520 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest da je pevačicu Jelenu Karleušu suprug, fudbaler Duško Tošić, pljunuo pa ošamario u porodičnom domu i to na Božić, nema koga nije potresla. Pevačica se za pomoć obratila nadležnima, a kako mediji prenose, Tošić je dobio zabranu prilaska Karleuši, od 48 sati.

JK je, navodi se dalje, od udarca zadobila povredu u predelu lica sa desne strane, u vidu posekotine, a takođe i, nažalost, nije usamljen slučaj sa estrade - kada je partnersko nasilje u pitanju, pa i na praznični dan. 

Maja Marijana 

Pevačica je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža prilikom povratka sa jednog slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona ipak uspela da pobegne, prenosili su mediji.

Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Maja MArijana ATAImages/ A.A.
 

I Mia Borisavljević je, svojevremeno, posle strašnog nasilja umesto kući - otišla u policiju. 

Mia Borisavljević 

Nju je jednom prilikom pretukao tadašnji bivši dečko, posle nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju. Tada ga je i prijavila.

Nataša Bekvalac 

Mnogi su „ustali" da joj pruže podršku, pošto se pročulo da ju je nekadašnji suprug Luka Lazukić pretukao samo mesec dana posle porođaja. Prema nezvaničnim saznanjima, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku. Pojedine koleginice tada su bile odlučile i da progovore javno o nasilju koje su i same pretrpele. 

Verica Šerifović

Pevačicina ćerka Marija je u dokumentarnom filmu „Ispovest" bila otkrila mračnu stranu svoje porodice - otvoreno progovorivši o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku. Verica je i sama priznala da je često bežala i tražila zaštitu policije.

Verica Šerifović ATAImages/M. M.
 

Ivana Stamenković Sindi

Pevačica koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je svojevremeno dostavila fotografije i s podlivima, te lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž tukao.

Ivana Stamenković Sindi Printscreen ,,Amidži šou"
 

Anabela Atijas 

Ona je posle razvoda od Gagija Đoganija priznala kako ju je denser godinama maltretirao. Ćutala je od sramote, a onda rešila da hrabro istupi i progovori o svemu. 

Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel
 

Goca Tržan

Pevačica je jednom prilikom priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera, pa naglasila kako o takvim stvarima nikako ne trba ćutati. 

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo, jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - izjavila je bila ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Kaja Ostojić 

Ona je batine dobila ispred kluba gde joj je, tom prilikom, ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac, koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Ana Marija Žujović 

Fitnes instruktorku je pretukao bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča je bila odnesena i na sud. 

Mina Lazarević 

Glumicu je, pisali su ranije mediji, pretukao suprug Goran Stanić. On je u besu tada zapucao iz automatske puške, pa su komšije pozvale policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

Mina Lazarevic ATAImges/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike