Karleuša je već pričala kako neće da trpi nasilje: Podržala kampanju #nisamprijavila i stvarno joj je dosta! (FOTO)

07.01.2022

16:51

0

Pevačicin suprug, fudbaler Duško Tošić, dobio je zabranu prilaska nakon što ga je prijavila za nasilje u porodici

Karleuša je već pričala kako neće da trpi nasilje: Podržala kampanju #nisamprijavila i stvarno joj je dosta! (FOTO)
Jelena Karleuša ATAImages/M.M.

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je supruga, fudbalera Duška Tošića, za nasilje u porodici jer ju je navodno ošamario u porodičnoj kući. Tim povodom, on je u policijskoj stanici Savski venac dao iskaz u svojstvu građanina, kao i Karleušina tetka. 

Fudbaler je prema pisanju „Kurira", zbog nasilja nad pevačicom, dobio zabranu prilaska. 
Jelena je, inače, nedavno veoma jasno istakla kako je dosta, pruživši podršku svim ženama u okviru kampanje #nisamprijavila, a svojim je potezom danas i potvrdila - da neće trpeti nasilje. 

- Podrška svim ženama na Balkanu koje trpe, ćute, plaše se... Nasilje nad ženama u porodici i u društvu kao deo kulture Balkana, sistem u kome je normalno da se žena zlostavlja na razne načine i da se o tome ćuti ili okreće glava... Dosta je bilo! Država mora da učini sve kako bi se žene zaštitile, po uzoru na mnoge uređene zemlje Evrope i sveta - napisala je ona u svojoj Instagram objavi krajem decembra 2021. godine. 

 

 

Podsećanja radi, nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS, Dušku Tošiću je izrečena hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem, prenose mediji. 

Sa druge strane, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Godine 2020, pevačica je rekla da ju je Tošić tukao, dok je on sve to negirao, govoreći da imaju nesuglasice u braku. Kasnije, ona se predomislila i nije želela da ga krivično goni. 

Jelena karleuša i Duško Tošić Foto: A.A./ATAImages
 

Prema poslednjoj objavi na Instagramu, par sati pred veliku dramu na Božić, JK je, inače, posetila grob majke Divne. 

Jelena Karleuša na grobu majke Divne Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti