Brat Jelene Karleuše je bio svedok drame na Dedinju: Došao u policiju kako bi dao izjavu

07.01.2022

15:36

6

U PS Savski venac prvi je stigao Duškov advokat, Nebojša Perović, a odmah za njim pristigao je pevačicin brat, ali i tetka

Brat Jelene Karleuše je bio svedok drame na Dedinju: Došao u policiju kako bi dao izjavu
jelena karleusa place - Copyright Jelena Karleuša ,,Zvezde Granda" screenshot

Jelena Karleuša prijavila je svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Navodno on joj je udario šamar, zbog čega je policija posetila njihov dom na Dedinju kako bi saznala detalje drame.

Povodom svega ovoga, prema pisanjima Kurira, saslušan je brat Jelene Karleuše kako bi dao izjavu o Duškovom nasilnom ponašanju, a koji je bio očevidac. 

Instagram printscreen/markodmi
Marko Dmitrović

 

U policiju je prvi stigao Duškov advokat, Nebojša Perović, a odmah za njim pristigao je brat, ali i tetka Jelene Karleuše. 

Duško Tošić je saslušan u policijskoj stanici Savski venac, a posle uzetih izjava i izvršenih procena fudbaleru je izrečena Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, u kom roku će mera biti dostavljena tužilastvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem.

ATAImages/ Antonio Ahel
Duško Tošić

Podsetimo, Jelena i Duško se ovim drame koja se dogodila nisu oglašavali, a prema pisanjima medija, fudbaler je pevačici udario šamar, te je ona zadobila povrede u vidu posekotine na desnoj strani lica. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike