Advokat Duška Tošića tvrdi: „Svi znaju kakav je! Nije kriv!"

07.01.2022

17:13

3

Nikola Premović usred velike drame naglašava i da nikakvog nasilja nije bilo...

Advokat Duška Tošića tvrdi: „Svi znaju kakav je! Nije kriv!"
M.M./ATAImages

Pravni zastupnici fudbalera Duška Tošića tvrde da njihov klijent nije kriv, te da nikakvog nasilja nad Jelenom Karleušom nije ni bilo. Usred drame, a posle vesti o zabrani prilaska pevačici, advokat Nikola Premović ispričao je „Kuriru" kako i ne postoje elementi nikakvog nasilja, uz obrazloženje kako je poznato da je Tošić „porodičan čovek i ugledni sportista". 

Advokati Duška Tošića Nebojša Perović i Nikola Premović M.M./ATAImages
 

- Ono što možemo reći je da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista - naglašava Premović, pa odgovara na pitanje da li je bilo šamara. 

- Dovoljno smo rekli, sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu - zaključio je on.

Advokat fudbalera Duška Tošića M.M./ATAImages
 

Podsećanja radi, Karleuša je Tošića prijavila policiji za porodično nasilje i njemu je izrečena zabrana prilaska od 48 sati. Ovo, inače, nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, pre dve godine pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se samo svađali, jer imaju nesuglasice u braku. Ona se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Traže izveštaj

Prema daljem pisanju pomenutih medija, Prvo osnovno tužilastvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz taj izveštaj dostavi i izveštaj lekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti