Posle Numerovog hapšenja, oglasila se sestra devojke koja je trpela zlostavljanje

05.01.2022

12:35

0

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je izdalo nalog za hapšenje repera i zadržavanje do 48 sati

Posle Numerovog hapšenja, oglasila se sestra devojke koja je trpela zlostavljanje
Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Reper Uroš Radivojević Numero uhapšen je danas, 5. januara, pošto je nekoliko devojaka iznelo ozbiljne optužbe na njegov račun. Naime, one su navele da ih je muzičar tokom veze zlostavljao, a Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je izdalo nalog za hapšenje i zadržavanje do 48 sati.

Kako se saznaje, Numero je uhapšen zbog optužbi za porodično nasilje, a povodom ovoga ekipa 24sedam kontaktirala je sestru jedne od devojaka koja je navodno bila reperova žrtva. Naime, Nina Stojaković je u javnosti obelodanila da je njena sestra Lidija trpela zlostavljanje od strane Numera, a sada kada smo je pozvali za komentar pošto je uhapšen, ona nije bila raspoložena za komentar. 

Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze
Numero

- Ne bih ništa komentarisala i davala nikakave prognoze i izjave - rekla je kratko Nina za 24sedam.

Podsetimo, Nina je na svom Tviter nalogu podelila šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana. 

 

 

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam.Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze
Numero

- "Sto nije prijavila ranije?", pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?", nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

- Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

Bonus video: 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti