Dve devojke optužile repera za zlostavljanje, sada se oglasio i njegov kolega: Nije postojao način da mu se objasni

26.12.2021

10:12

0

Prema njegovim rečima, Uroš ga je neprestano optuživao da je imao nešto sa njegovom devojkom

Dve devojke optužile repera za zlostavljanje, sada se oglasio i njegov kolega: Nije postojao način da mu se objasni
numero reper (4) - Copyright Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Otkako su na račun repera Uroša Radivojevića poznatijeg kao Numero iznete ozbiljne tvrdnje u kojima se navodi da je on svoje bivše devojke zlostavljao, oglasio se bivši muzičarev saradnik Miloš Janošević Jangkulovski koji je na Tviteru upisan pod niknejmom Ajkulovski.

Naime, on je na Tviteru napisao nekoliko objava koji se tiču poznatog repera. Podstaknut onime što je izjavila Numerova bivša devojka Ivona, u kojima tvrdi da je navodno bila zlostavljana od strane domaćeg repera, muzičar ističe da je upoznat sa time budući da je i njega optuživao da mu radi iza leđa i da je sa njegovom devojkom. 

 

- Nisam mu nikad bio blizak prijatelj pa nikad nisam imao ovu info, ali znam da je bio s Ivonom i sve što je rekla je istina jer me u tim periodima (i još 30 likova) cimao i ubeđivao da smo imali nešto s njom. Ceo hejz (produkcijska kuća) je bio optužen za isto, i nije postojao način da mu se objasni. Pre svega, poštujte žene, sram da bas bude. S obzirom da sam pročitao jezive komentare na ovaj thread, ja bih kao neko ko je pre 3 godine poznavao i radio s Numerom oko 2 godine, da samo stanem ispred ove dve devojke koje moramo podržati, i kažem par istina o dotičnom - napisao je muzičar. 

Podsetimo, celu priču o navodnom nasilju pokrenula je Nina Stojaković, koja je putem Tvitera napisala da je Numero navodno vršio nasilje nad njenom sestrom Lidijom.

 

 

 

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala - napisala je Nina, pa otkrila kakve posledice je imala njena sestra:

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike