Ko je reper Numero koji je mesecima zlostavljao devojku? I ranije je bio konfliktan

25.12.2021

12:50

0

Uroš Radivojević je obrisao sve društvene mreže posle Nininih prozivki kako niko ne bi mogao da mu uđe u trag

Ko je reper Numero koji je mesecima zlostavljao devojku? I ranije je bio konfliktan
Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Reper Uroš Radivojević, mlađoj populaciji poznatiji kao Numero, našao se u žiži javnosti posle izjave Nine Stojaković, da je ovaj muzičar mesecima unazad navodno zlostavljao njenu sestru, zbog čega je ona pala u teško psihičko stanje, a jednom prilikom i pokušala da digne ruku na sebe. 

Odmah pošto se oglasila sestra devojke koju je Numero navodno tukao i gušio, reper je obrisao društvene mreže kako bi uklonio sve tragove znatiželjnih ljudi koji bi istraživali njegov profil.

Printscreen Twiter/niinochka
 

 

Ono što malo ko zna jeste da je Numero rođen u Kostolcu, a u svet poznatih ušao je već sa 12 godina, kada je počeo da repuje. Svojevremeno je ispričao i kakav je to treperski život koji on vodi, ali i kako je dobio nadimak Numero.

- Samo bez droge, više alkohola. Ali to mi je sad neka normala - kazao je on, ističući da umetnici poput njega često pribegavaju porocima, te da je on više okrenut alkoholu nego psihoaktivnim supstancama.

Osim toga, Uroš otkriva i da je nadimak Numero dobio još u srednjoj školi. 

- Ja sam geolog inače, imao sam geologiju u srednjoj školu i profesor mi je iz stručnih predmeta dao jedinicu i rekao „Numero uno” i eto od tada je to - kaže on i otkriva kakav je peh doživeo već na samom početku karijere, čime je pokazao da je konfliktna osoba. 

 

Printscreen/YouTube
 

- Krenuo sam da repujem sa 12 godina i prva traka mi je bila distraka, gde sam se ja na kraju pobio sa likom. Ja nisam imao prvu pesmu, kao ono, prva pesma, nego je to zapravo bila prozivka. Sa 15, 16 sam organizovao prve nastupe sam u Požarevcu. Kada sam bio prva, druga godina srednje, trep je uzeo maha - pričao je Numero 2019. godine u emisiji „Netkulturno”, kada je govorio da njegove pesem govore o porodici, izdaji, dugovima, parama, k*rvama. 

Podsetimo, Nina Stojaković, politička aktivistkinja je putem Twitera istakla da je Uroš njenu rođenu sestru godinama tukao i gušio, te da je konačno vreme da se o ovom slučaju i javno priča. 

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala. Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne. Zašto nisu zvali policiju - ne znam. Besna sam i na komšije koje su noćima slušale da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvale policiju već se svi žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu ženama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

Printscreen/YouTube
 

Inače, Numero je nastupao na brojnim regionalnim festivalima, između ostalog na „Sea Dance” Festivalu u Crnoj Gori, „Egzitu” u Novom Sadu, „Ulazu” i „Bassivity Showcase-u” u Beogradu, „Love festu” u Vrnjačkoj Banji. 

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti